kjtzemis Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Tο τερμάτισα πέρσι σε windows 7 x64 χωρίς προβλήματα απο όσο θυμάμαι. ααα ωραια τοτε, και εγω win 7 64bit εχω. απο γραφικα να φανταστω δεν αξιζει και πολυ ε? ποιας χρονολογιας ειναι το παιχνιδι?
>-Nosakos<- Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 ααα ωραια τοτε, και εγω win 7 64bit εχω. απο γραφικα να φανταστω δεν αξιζει και πολυ ε? ποιας χρονολογιας ειναι το παιχνιδι? Του 2005 είναι το παιχνίδι..τα γραφικά του βλέπονται(δες κάνα βιντεάκι στο youtube) αν και το παιχνίδι αξίζει να το παίξεις για το ιδιαίτερο gameplay του και φυσικά την ιστορία του. Επίσης να προσθέσω στη λίστα το dungeons keeper 3!!!
kjtzemis Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Του 2005 είναι το παιχνίδι..τα γραφικά του βλέπονται(δες κάνα βιντεάκι στο youtube) αν και το παιχνίδι αξίζει να το παίξεις για το ιδιαίτερο gameplay του και φυσικά την ιστορία του. ωραια, τοτε μπορει να το τσιμπησω.
nickarmy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 mirror's edge 2 sim city 5 και command and conquer 2 να μην είναι βλακείες το star wars rhe old republic να γινει free ( μπορεί να είναι και κατάρα βέβαια) να κάτσω και να καταλαβω τη στο δια.. γίνετε στα final fantasy που εχω μπερδέψει τις ιστορίες (δεν ειχα ασχοληθεί παλια αλλά θέλω μελλοντικά και έχω αγοράσει τον προτελευταίο τίτλο - αντε τωρα ερχοντε άλλη δύο ? τιτλοι οοο )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα