Προς το περιεχόμενο

Gaming Wishes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα Χριστούγεννα πέρασαν, ο Άι-Βασίλης δεν υπάρχει έτσι κι αλλιώς και οι gamers είναι πάντα ρομαντικοί και ονειροπόλοι.

Αν είχατε ευχές για κάτι στον gaming κόσμο τί θα ήταν αυτό; Μιλάω για ευχές για τη δημιουργία/βελτίωση ενός game αλλά και για κάτι που γίνεται in-game όπως π.χ. το να μην πεθάνει ένας χαρακτήρας.

Για παράδειγμα εγώ εύχομαι:

•  
  • Να γίνει επιτέλους ένα remake του Final Fantasy 7 με σύγχρονα γραφικά.

• Να αποκτήσει το Undying ένα άξιο sequel.

• Να γίνει μεταγραφή του Chris Avellone σε μία εταιρεία περιοπής όπως η Bioware.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να χρησιμοποιήσουν νέα μηχανή για τα CoD.

Το Crysis 3 να έχει lead platform το PC.

Να βγεί NFS Underground 3 ή Most Wanted 2.

Να αναλάβει η Monolith Productions το F.E.A.R. 4.

Aυτά για την ώρα..

Δημοσ.

-Να βγει Total War Medieval 3.

-Να μεταφραστουν πολλα παιχνιδια στα Ελληνικα.

-Να βγουν επανεκδοση με καλα γραφικα και βελτιωμενα στοιχεια τα: Baldrus Gate και Icewind Dale.

-Nα αποκτησει ιστορια το Dear Esther.... :-D

Δημοσ.

• Να βγει Mirror's Edge 2
  • Οι ΑΑΑ τίτλοι τουλάχιστον να έχουν ελληνικούς υπότιτλους (δεν έχω πρόβλημα με τα αγγλικά αλλά θα ήταν ενδιαφέρον)
  • Τα παιχνίδια να έχουν διάρκεια το λιγότερο 15 ώρες (FPS, action) και 20 ώρες (adventures)
  • Να δούμε ορισμένα console games (Heavy Rain, RDR) και στο PC (χλωμό)

Δημοσ.

-Να βγουν επανεκδοση με καλα γραφικα και βελτιωμενα στοιχεια τα: Baldrus Gate και Icewind Dale.

Το πρώτο μισό γίνεται ήδη. Περίπου. Τι εννοείς καλά γραφικά;

Εγώ θα ήθελα περισσότερα ρίσκα και λιγότερες πεπατημένες. Περισσότερη ταυτότητα και εμμονή (με την καλή έννοια) σε δημιουργικές επιλογές, παρά μανία να ευχαριστηθούν όλοι και η θεία τους. Εκτός αν είναι γαμώ τα παιδιά η θεία. Τότε, πάσο :P

Ενα Mirror's Edge 2 ούτε εμένα θα με χάλαγε, επίσης.

Δημοσ.

να βγεί ένα καλό mmo με πειρατές η με μεσαίωνα... καλό όμως μην μου πείτε αυτά που κυκλοφορούν σήμερα :P

Δημοσ.

+1 για το mirror's edge 2.

Επίσης θα ήθελα ένα strategy τύπου age of empires 2 ή ακόμα καλύτερα ένα remake από την microsoft με ανανεωμένα γραφικά.

Δημοσ.

Το πρώτο μισό γίνεται ήδη. Περίπου. Τι εννοείς καλά γραφικά;

Για πες? Βγαινει baldrus gate? Κατι μου ειπε μολις ενας φιλος..

Δημοσ.

1)να εβγαινε καινουριο Crash Bandicoot απο τη Naughty Dogs στο PS3 ή εστω τα 3 πρωτα σε Trilogy HD Collection.

2)Η ΚΟΝΑΜΙ να εβαζε μυαλο και να καταργουσε τους παιχτες ρομποτακια ετσι ωστε να βλεπαμε λιγο αληθινο ποδοσφαιρο.

3)να φτιαχνοτανε ενα νεο ποδοσφαιρακι απο ευρωπαιους developers μπας και ξεφυγουμε απο τα αμερικανακια/γιαπονεζακια.

4)Gran Turismo 5 για το PC :mrgreen:

5)και αυτο που ειπε ο Naruto, να δουμε επιτελους μειωμενες τιμες σε PC και κοσνολες ειδικα κονσολες που παραμενουν στα υψη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...