_tasos Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Θελω να κανω host την ιστοσελιδα μου και, αλλα λογω του οτι χρειαζομαι πολυ μεγαλο αποθηκευτικο χωρο δεν με συμφερει να αγορασω καποιο πακετο web hosting!Ποιος ειναι ο πιο αξιοπιστος τροπος? Δηλαδή πόσο αποθηκευτικό χώρο χρειάζεσαι; Επίσης, από ότι έχω καταλάβει θέλεις απλά να κάνεις host μία δική σου σελίδα και όχι π.χ. να στήσεις κάποια hosting εταιρεία. Η σελίδα που θέλεις να κάνεις host, τι θα κάνει σε γενικές γραμμές;
koslibpro Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 ^ακριβως,δωσε λιγες παραπανω πληροφοριες,ή ποσταρε βρε παιδι μου τη τωρινη εκδοση(αν υπαρχει) της σελιδας αυτης(δεν νομιζω να θεωρηθει διαφημιση,αφου εμεις το ζηταμε..) .
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Η σελιδα ειναι κατεβασμενη τωρα και δεν μπορω να σας τη στειλω για να δειτε..Παντως ειναι σελιδα πωλησης φωτογραφιων..Και λογω του οτι ολες οι φωτογραφιες ανεβαινουν σε αναλυση 4096×2160 και επισης οι φωτογραφιες ειναι παρα πολλες, τα πακετα που δινουν οι εταιριες hosting δεν επαρκουν! Ναι θελω απλα να κανω host μια δικη μου σελιδα!
koslibpro Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μαλιστα.Οποτε παρε και ενα μηχανακι απλο μεν,με καλο δισκο δε,ωστε να καλυπτει επαρκως τις αναγκες σου. Note:θα χρειαστεις και BIND απαραιτητα,εκτος απο τα υπολοιπα πακετα(php,mysql,apache2).και φυσικα εστω καποια στοιχειωδη ασφαλεια.
platongr Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Θα χρειαστείς καλό μηχάνημα, εξασφάλιση ρεύματος και θερμοκρασίας, raid, ασφάλεια. Σίγουρα θα σου βγει φτηνότερα το να πάρεις έτοιμο μηχανάκι από κάποια εταιρεία. Στείλε ένα mail με τα resources που εσύ επιθυμείς να έχεις στον server σου και η πλειοψηφία θα μπορέσει να σε εξυπηρετήσει.
koslibpro Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Περιμενε,το καλο μηχανημα δεν νομιζω να το χρειαστει,ποσα services θα τρεχει πια?απλη σελιδα πωλησης θα ειναι..ενα μεσο μηχανημα μια χαρα θα κανει την δουλεια του. Ρευμα οκ θα πρεπει να το υπολογισεις γυρα στα +5 ευρω χοντρικα χοντρικα. Τωρα για θερμοκρασια,δεν νομιζω να εχεις προβλημα..απλα προσεξε την ψυξη του μηχανηματος που θα χρησιμοποιησεις,δεν χρειαζεται πιστευω κατι παραπανω..
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μαλιστα.Οποτε παρε και ενα μηχανακι απλο μεν,με καλο δισκο δε,ωστε να καλυπτει επαρκως τις αναγκες σου. Note:θα χρειαστεις και BIND απαραιτητα,εκτος απο τα υπολοιπα πακετα(php,mysql,apache2).και φυσικα εστω καποια στοιχειωδη ασφαλεια. Τι απαιτησεις εχει ακριβως?Δηλαδη τι παιζει πιο πολυ ρολο?Καλες μνημες ραμ , καλος επεξεργαστης? (εκτος βεβαια απο τους σκληρους!) Οταν λες στοιχειωδη ασφαλεια τι εννοεις?
koslibpro Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Τι απαιτησεις εχει ακριβως?Δηλαδη τι παιζει πιο πολυ ρολο?Καλες μνημες ραμ ' date=' καλος επεξεργαστης? (εκτος βεβαια απο τους σκληρους!) Οταν λες στοιχειωδη ασφαλεια τι εννοεις?[/quote'] Για τον επεξεργαστη δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα και με καποιο φθηνο σχετικα.ας το επικυρωσει και καποιος αλλος αυτο.να κοιταξεις μονο να μην εχει μεγαλη καταναλωση. Μνημες,παρε αρκετα καλες.θα σου χρειαστουν μιας και φανταζομαι θελουμε την μεγαλυτερη δηνατη ταχυτητα δεδομενων.δισκος,τα ξερεις και μονος σου απο'τι βλεπω.. Ασφαλεια εννοω συστηματα ασφαλειας του server.απο αποψη λογισμικου-ηλεκτρονικων επιθεσεων κτλπ.υπαρχουν εταιριες που το κανουν αυτο,αν δεν τα καταφερνεις μονος σου.εξαρταται τι θελεις.
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Παιδια εχω ενα προβλημα : Οταν προσθετω ενα virtual Host στο αρχει v-hosts του apache μετα οταν κανω restart о apache δεν ξεκιναει...Εχει κανεις ιδεα γιατι μπορει να γινεται αυτο? Ειναι στημενο πανω σε windows για δοκιμες αρχικα!!
MitsakosGR Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Θελω να κανω host την ιστοσελιδα μου και, αλλα λογω του οτι χρειαζομαι πολυ μεγαλο αποθηκευτικο χωρο δεν με συμφερει να αγορασω καποιο πακετο web hosting!Ποιος ειναι ο πιο αξιοπιστος τροπος? Έχεις δει τις τελευταίες προσφορές; Οι περισσοτερες δίνουν unlimited disk space... Πιστεύω αξίζει περισσότερο από το να φτιάξεις δικό σου WebServer. Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση μερικά παραδείγματα: Link Link Link κτλ...
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Τι ακριβως σφαλμα σου βγαζει? Παταω να ξεκινησει ο apache αλλα δεν ξεκιναει..θα δω σε λιγο το error log γιατι το απεγκατεστησα και το ξανα εγκατεστησα...και σβηστικε...μολις ξανα δοκιμασω θα στειλω το error...Απλα μετα την προσθηκη virtual host μου το κανει αυτο!
koslibpro Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Παταω να ξεκινησει ο apache αλλα δεν ξεκιναει..θα δω σε λιγο το error log γιατι το απεγκατεστησα και το ξανα εγκατεστησα...και σβηστικε...μολις ξανα δοκιμασω θα στειλω το error...Απλα μετα την προσθηκη virtual host μου το κανει αυτο! γιατι δεν δοκιμαζεις σε Linux?θεωρω πως ειναι πολυ πιο ευκολο..ελπιζω καποιος να μπορει να σε βοηθησει για windows γιατι εγω δεν εχω ιδεα..
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 γιατι δεν δοκιμαζεις σε Linux?θεωρω πως ειναι πολυ πιο ευκολο..ελπιζω καποιος να μπορει να σε βοηθησει για windows γιατι εγω δεν εχω ιδεα.. Επειδη δεν ξερω και πολλα απο linux και κανω δοκιμες με windows... Στο domain πρεπει να του πω να πηγαινει στην ip οπου εχω τον σερβερ ετσι??Εχω στατικ ip!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα