Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην εφορία για τις αποδείξεις που μαζεύουμε δεν πάει, αφού είναι αγορά από το εξωτερικό.

Μια χαρα μπαινει το amazon.co.uk εχει ελληνικο ΑΦΜ και αποδιδει ΦΠΑ στην Ελλάδα

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

H μονη περιπτωση φιλε μου, να αγορασεις απο amazon.uk και να βρεις το δεμα ανοιγμενο, ειναι να στο εχει ανοιξει ο αντιπαθητικος γειτονας σου που μενει απο πανω (παθων) :P τα πακεταρισματα τους ειναι παντα αψογα. Μεσα σε 2 μηνες εχω αγορασει απο εκει, απο θηκες μεχρι sd, απο λογοτεχνικα βιβλια μεχρι hands free etc etc...

Δεν ανοίγουν ποτέ όλα τα δέματα είναι συστημένα και πρέπει να σε βρεί για να στο αφήσει ο ταχυδρόμος

Δημοσ.

Δεν ισχύει αυτό που λέει το παιδί από πάνω, και δε νομίζω να άλλαξε τώρα!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ συστημένα τα δέματα του Amazon, εδώ μου είχαν αφήσει SSD 200 ευρώ έξω από την πόρτα, και το μόνο που έκαναν ήταν να χτυπήσουν το κουδούνι μια φορά :lol:

Δημοσ.

Εγώ λείπω ΄'ολη μέρα από το σπίτι λόγω δουλειάς, γυρίζω απόγευμα, μέχρι τότε κανείς δεν είναι σπίτι να παραλάβει. Περνάνε τουλάχιστον 5 παιδιά που αφήνουν διαφημιστικά, καλά πάνε καλά? Δεν παίζει να το βρώ ποτέ το δέμα! Τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση που π.χ. στο κλέψουν? Εν το μεταξύ έφυγε με ROYAL mail και δεν έχω και tracking number ώστε να μπορώ να πάρω στο ταχυδρομείο να πώ να το κάνουν hold να περάσω να το πάρω! Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία?

Δημοσ.

Εγώ λείπω ΄'ολη μέρα από το σπίτι λόγω δουλειάς, γυρίζω απόγευμα, μέχρι τότε κανείς δεν είναι σπίτι να παραλάβει. Περνάνε τουλάχιστον 5 παιδιά που αφήνουν διαφημιστικά, καλά πάνε καλά? Δεν παίζει να το βρώ ποτέ το δέμα! Τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση που π.χ. στο κλέψουν? Εν το μεταξύ έφυγε με ROYAL mail και δεν έχω και tracking number ώστε να μπορώ να πάρω στο ταχυδρομείο να πώ να το κάνουν hold να περάσω να το πάρω! Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία?

Πάρε τηλέφωνο στο ταχυδρομείο, ή βρες τον ταχυδρόμο της περιοχής σου και πες του να αφήσει ειδοποίηση (συνήθως κάνει 7-8 μέρες με royal mail)

Δημοσ.

Δεν ανοίγουν ποτέ όλα τα δέματα είναι συστημένα και πρέπει να σε βρεί για να στο αφήσει ο ταχυδρόμος

φιλε μου, αναρωτιεμαι, εχεις παραγγειλει ποτε απο αμαζον, και λες τα παραπανω, παραθετοντας το δικο μου ποστ?

Για να σε ενημερωσω λοιπον, ΔΕΝ ερχεται κανενα δεμα με σκοπο να σε βρει ο ταχυδρομος να στο αφησει,

ερχεται με το ταχυδρομειο, στο φερνει δηλαδη ο ταχυδρομος στην πορτα. Και το αφηνει. Απο κει και περα, ειναι θεμα δικο σου να κατεβαινεις καθε πρωι κατω και να ελεγχεις αν ηρθε το πακετο, ετσι ωστε να προλαβεις καποιον επιτηδειο γειτονα κτλ να βαλει χερι-παραβιασει το πακετο. Αυτο π.χ. εγινε πριν 2 εβδομαδες σε μενα, οταν και παρηγγειλα 4 βιβλια, και ηρθαν σε ενα δεμα, και ο ταχυδρομος το αφησε στην εισοδο της οικοδομης, μιας και στο κιβωτιο δε χωρουσε. Καποιος ενοικος προφανως το ειδε και το ανοιξε, αλλα, ενταξει δεν εγινε και τιποτα.

Οποτε, απο προσωπικη εμπειρια, σας λεω οτι το δεμα δεν ερχεται συστημενο, ο ταχυδρομος δεν χτυπαει κανενα κουδουνι, απλα το αφηνει και φευγει, οπως κανει και με τους λογαριασμους δηλαδη, (τωρα επειδη το αλλο παληκαρι λεει οτι του χτυπησε μια φορα το κουδουνι, χαιρομαι που ακομα υπαρχουν ευγενεστατοι και νοημονες ταχυδρομοι) , και απο κει και περα αν το πακετο ειναι μικρο, στο βαζει στο κιβωτιο και ουτε γατα ουτε ζημια, ειναι ασφαλες, αν ομως ειναι μεγαλο, οπως το δικο μου με τα 4 βιβλια, στο αφηνει απ εξω και καλυτερα να μεριμνησεις να το παρεις σπιτι σου συντομα.

Στην περιπτωση που παρεις κατι πολυ μεγαλο, και δε μπορει να στο φερει ο ταχυδρομος, κλασικα σου ερχεται ειδοποιητηριο και πηγαινεις και το παιρνεις απο ΕΛΤΑ.

Αυτα. Καλο ειναι να συμβουλευουμε σωστα, γιατι ο κοσμος μπερδευεται οταν ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του, φιλε μου.

Δημοσ.

παιδες αν δεν το θελει καποιος επειδη ψαχνω για δωρο ας με ενημερωσει,δινω για ανταλλαγη το advent eclipse που βαλα και αγγελια

Δημοσ.

Εγώ λείπω ΄'ολη μέρα από το σπίτι λόγω δουλειάς, γυρίζω απόγευμα, μέχρι τότε κανείς δεν είναι σπίτι να παραλάβει.

Προσπάθησε να βρεις τον ταχυδρόμο σου και να τού πεις να σου αφήνει πάντα χαρτάκι και να παίρνεις εσύ το πακέτο από το κοντινό σου ταχυδρομείο την ώρα που σε εξυπηρετεί. Εγώ έτσι κάνω, τον εξυπηρετεί κιόλας τον ταχυδρόμο που δεν κουβαλάει δέματα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...