Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κάποιος σίγουρα ότι το Amazon.co.uk και το συγκεκριμένο κινητό, το εισάγει και το διανέμει ώς κινητό για Ευρώπη ή μπορεί και να είναι για Ασία / Αμερική και από την παρτίδα αυτή να διανέμει στην Αγγλία κομμάτια! Ξέρω τον κανόνα για την εγγύηση απλά να μάθω αν με καλύπτει για την συγκεκριμένη αγορά θέλω να μάθω!

ειμαι 99,99% σιγουρος οτι ο αγγλικο amazon δινει κομματια που προοριζονται για Ευρωπη. μπορεις να στειλεις και ενα email για να το σιγουρεψεις στα 100%. σιγουρα μεχρι το απογευμα θα εχεις παρει απαντηση.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αναφορικα με το 710 εχω διαβασει αρκετα ,προσωπικα δεν το πηρα γιατι δεν γουσταρω περιορισμους στο λειτουργικο οπως ios και windows mobile αλλα κατι το οποιο εφιστω προσοχη αν δεν το χει επιλυσει ακομα http://www.ubergizmo.com/2012/02/nokia-lumia-710-call-behavior-fix/

Δημοσ.

To AMAZON έχω ακούσει ότι το ταχυδρομείο αφήνει τα πραγματα στην πόρτα σου κ πολλές φορές ανοιγμένα. Αν δεν είναι κάποιος να το παραλάβει παίζει αυτό? Η αφήνουν ειδοποίηση? Δεν έχω κάνει αγορές από ΑΜΑΖΟΝ...

Δημοσ.

To AMAZON έχω ακούσει ότι το ταχυδρομείο αφήνει τα πραγματα στην πόρτα σου κ πολλές φορές ανοιγμένα. Αν δεν είναι κάποιος να το παραλάβει παίζει αυτό? Η αφήνουν ειδοποίηση? Δεν έχω κάνει αγορές από ΑΜΑΖΟΝ...

εγω εχω παρει πολλες φορες και τις ελαχιστες φορες που ετυχε να μην ειμαι εκει για την παραλαβη απλα βρηκα το δεμα στην πορτα μου. εννοειται κλειστο.. αυτο με το ανοιγμενα πως σου ρθε? ο μονος λογος που μπορω να σκεφτω θα ηταν να ειναι αγορασμενο απο Αμαζον Αμερικης και στο τελωνειο το ανοιξαν για ελεγχο.

Αλλα σε καμια περιπτωση απ'το Amazon.UK δεν υπαρχει τετοιο ενδεχομενο.. διοτι ειναι απο Ευρωπη και επομενως δεν περναει τελωνειο.

Δημοσ.

Το κινητό είναι πολύ καλό, πολύ έυκολο και πρακτικό στην χρήση και με καλή ποιότητα κατασκευής. Εγώ που είχα θέμα με τα κινητά αφής μέ έχει βολέψει πάρα πολύ.

Δημοσ.

ασχετο αλλα.. Ξερει κανεις αν για αγορές στο amazon μπορεις να κόψεις τιμολόγιο.. ?

δεν νομίζω ότι θα εχει νόημα να κόψεις τιμολόγιο από άλλη χώρα.....Και να κόψεις πάλι δεν θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις εδώ.

Δημοσ.

δεν νομίζω ότι θα εχει νόημα να κόψεις τιμολόγιο από άλλη χώρα.....Και να κόψεις πάλι δεν θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις εδώ.

Αμα εχεις επαγγελματικο ΑΦΜ συμφερει γλυτώνεις ΦΠΑ αμεσα χωρις να περιμένεις επιστροφη ή συμψηφισμο.

Δημοσ.

Αμα εχεις επαγγελματικο ΑΦΜ συμφερει γλυτώνεις ΦΠΑ αμεσα χωρις να περιμένεις επιστροφη ή συμψηφισμο.

Πως ακριβώς γίνεται? Στέλνεις κάποια στοιχεία?

Δημοσ.

Καλο ειναι να μη λεμε οτι να ναι χωρις να ξερουμε (δηλαδη να εχουμε ψωνισει).

Όλοι οσοι ψωνιζουμε απο amazon ξερουμε οτι εχει γραφεια στην Αθηνα ,Ελληνικο ΑΦΜ κλπ οποτε η αποδειξη που μας στελνει εχει ελληνικο Φπα και φυσικά μπαινει και στην εφορια..Λογικά πληρώνει κανονικά το ΦΠΑ και στο κρατος. Οποτε ολα οκ και για τιμολογιο,αρκει να ψωνιζουμε απο amazon Και οχι απο αλλο πωλητη που στελνει μεσω amazon

Δημοσ.

Oπότε προφανώς πληρώνεις κανονικά το Φ.Π.Α. και εκπίπτει όταν βάλεις ενδοκοινοτικές συναλλαγές στην περιοδική δήλωση...

Δημοσ.

Καλο ειναι να μη λεμε οτι να ναι χωρις να ξερουμε (δηλαδη να εχουμε ψωνισει).

Όλοι οσοι ψωνιζουμε απο amazon ξερουμε οτι εχει γραφεια στην Αθηνα ,Ελληνικο ΑΦΜ κλπ οποτε η αποδειξη που μας στελνει εχει ελληνικο Φπα και φυσικά μπαινει και στην εφορια..Λογικά πληρώνει κανονικά το ΦΠΑ και στο κρατος. Οποτε ολα οκ και για τιμολογιο,αρκει να ψωνιζουμε απο amazon Και οχι απο αλλο πωλητη που στελνει μεσω amazon

Στην εφορία για τις αποδείξεις που μαζεύουμε δεν πάει, αφού είναι αγορά από το εξωτερικό.

Δημοσ.

Τι νόημα θα είχε να το βάλεις εκεί στις αποδείξεις? Αφού εκεί δεν εκπίπτει ο Φ.Π.Α. Όπως είπα παραπάνω πάει στις ενδοεταιρικές συναλλαγές στην περιοδική δήλωση Φ.Π.Α...

Δημοσ.

Τι νόημα θα είχε να το βάλεις εκεί στις αποδείξεις? Αφού εκεί δεν εκπίπτει ο Φ.Π.Α. Όπως είπα παραπάνω πάει στις ενδοεταιρικές συναλλαγές στην περιοδική δήλωση Φ.Π.Α...

για νομικά πρόσωπα, όχι στα φυσικά!

Απλά για μην μπερδευτεί κανένας

Δημοσ.

H μονη περιπτωση φιλε μου, να αγορασεις απο amazon.uk και να βρεις το δεμα ανοιγμενο, ειναι να στο εχει ανοιξει ο αντιπαθητικος γειτονας σου που μενει απο πανω (παθων) :P τα πακεταρισματα τους ειναι παντα αψογα. Μεσα σε 2 μηνες εχω αγορασει απο εκει, απο θηκες μεχρι sd, απο λογοτεχνικα βιβλια μεχρι hands free etc etc...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...