Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μεταφορικα για ελλαδα ποσο ειναι;

δωρεάν μεταφορικά.

Για να νόκια ισχύει 2 χρόνια εγγύηση παντού από την νόκια

Δημοσ.

αφου εχει καμερα μπροστα?? δεν την χρησιμοποιει για βιντεοκληση?

με skype ναι, βιντεοκληση με την εννοια μεσω παροχου δεν υποστηριζουν ουτε τα wp ουτε η πλειοψηφια των ανδροιδ. το υψηλο κοστος για την παροχη τους τις εκανε να εξαφανιστουν με τον καιρο

Δημοσ.

Νταξυ οκ η τιμη αλλα ρε παιδια, αν αρχισουμε να αναφερουμε μια μια τις τιμες που βρισκουμε στο ιντερνετ θα γεμισει το φορουμ... τετοια περιπου εκπτωση εχουν ολα τα κινητα στο ιντερνετ σε σχεση με τα μαγαζια...

Για μενα δεν ειναι η σουπερ τιμη που θα σε αναγκασει κατι να ρισκαρεις να το αγορασεις απο το ιντερνετ παρα απο εγχωριο μαγαζι... Μονο και μονο για τον παραγοντα γλωσσα (κινητο, λαπτοπ, ταινιες κτλ) απο το ιντερνετ θα επαιρνα μονο κατι το εξαιρετικο... Για σκληρους δισκους, ποντικια κτλ πολυ πιο ανετα θα ψωνιζα απο εξω.

Δημοσ.

Νταξυ οκ η τιμη αλλα ρε παιδια, αν αρχισουμε να αναφερουμε μια μια τις τιμες που βρισκουμε στο ιντερνετ θα γεμισει το φορουμ... τετοια περιπου εκπτωση εχουν ολα τα κινητα στο ιντερνετ σε σχεση με τα μαγαζια...

Για μενα δεν ειναι η σουπερ τιμη που θα σε αναγκασει κατι να ρισκαρεις να το αγορασεις απο το ιντερνετ παρα απο εγχωριο μαγαζι... Μονο και μονο για τον παραγοντα γλωσσα (κινητο, λαπτοπ, ταινιες κτλ) απο το ιντερνετ θα επαιρνα μονο κατι το εξαιρετικο... Για σκληρους δισκους, ποντικια κτλ πολυ πιο ανετα θα ψωνιζα απο εξω.

????..... κινητα στο ιντερνετ σε σχεση με τα μαγαζια?

(το 90% αυτων π ασχολουνται με κινητα δεν αγοραζουν απο καταστημα πχ Κοσμοτε, Wind κτλ.. και το αλλο 10% ειναι επειδη εχει επιδοτηση).

επισης δεν υπαρχει ρισκο. η γλωσσα ειναι κομπλε εχει κανονικα ελληνικα.

η εγγυηση ειναι πανευρωπαικη. το πουλαει το amazon οχι καποιο τυχαιο ιντερνετομαγαζο.

Δημοσ.

????..... κινητα στο ιντερνετ σε σχεση με τα μαγαζια?

(το 90% αυτων π ασχολουνται με κινητα δεν αγοραζουν απο καταστημα πχ Κοσμοτε, Wind κτλ.. και το αλλο 10% ειναι επειδη εχει επιδοτηση).

επισης δεν υπαρχει ρισκο. η γλωσσα ειναι κομπλε εχει κανονικα ελληνικα.

η εγγυηση ειναι πανευρωπαικη. το πουλαει το amazon οχι καποιο τυχαιο ιντερνετομαγαζο.

εχμ..εδώ θα διαφωνήσω.

Είχα πάρει από amazon to Nokia N8 και δεν είχε ελληνικά. Αν δεν ξέρει κάποιος να τα βάλει (όπως εγώ) πάει σε κατάστημα νόκια , γίνεται φτωχότερος κατά 15 ευρώ και του βάζουν στα Ελληνικά ότι θέλει ή και τους χάρτες για gps.

Δημοσ.

Τα Ελληνικά μιας και τα έχει το λειτουργικό από μόνο του δεν φαίνεται να είναι θέμα. Η εγγύηση δεν ξέρω τι παίζει, η Νοκια που μίλησα είπε να δώ αν έχει ΙΜΕΙ που προορίζεται για Ευρωπαική Ένωση, οπότε και έχει κανονικά ή αν έχει για Ασία, Αφρική που δεν έχει καθόλου! Ξέρει κανείς? Έχει ανάλογη εμπειρία?

Δημοσ.

Τα Ελληνικά μιας και τα έχει το λειτουργικό από μόνο του δεν φαίνεται να είναι θέμα. Η εγγύηση δεν ξέρω τι παίζει, η Νοκια που μίλησα είπε να δώ αν έχει ΙΜΕΙ που προορίζεται για Ευρωπαική Ένωση, οπότε και έχει κανονικά ή αν έχει για Ασία, Αφρική που δεν έχει καθόλου! Ξέρει κανείς? Έχει ανάλογη εμπειρία?

το κινητό που είχα πάρει είχε κανονικά IMEI και όταν μίλησα με Νόκια μου είπαν ότι ισχύει η εγγύηση κανονικότατα είτε για βλάβη είτε για αναβαθμίσεις!

Δημοσ.

εμ το αναφερα αυτο νομιζω ποιο πανω πολλες εταιριες προσφερουν πανευρωπαικη εγγυηση αν και καποτε διαφοροι αντιπροσωποι προσπαθουν να το αποφυγουν με διαφορες δικαιολογιες

Δημοσ.

ΙΜΕΙ έχει αλλα προορίζεται για Ευρωπαική Αγορά ή όχι?(Τα Sim free λενε προορίζεται για UK Market άρα θεωρώ μας καλύπτει)

Δημοσ.

ΙΜΕΙ έχει αλλα προορίζεται για Ευρωπαική Αγορά ή όχι?(Τα Sim free λενε προορίζεται για UK Market άρα θεωρώ μας καλύπτει)

το sim free σημαίνει δεν είναι κλειδωμένο για ένα δίκτυο μόνο.

οπότε ναι,μας καλύπτει όπου και αν είμαστε.

Δημοσ.
εχμ..εδώ θα διαφωνήσω. Είχα πάρει από amazon to Nokia N8 και δεν είχε ελληνικά. Αν δεν ξέρει κάποιος να τα βάλει (όπως εγώ) πάει σε κατάστημα νόκια , γίνεται φτωχότερος κατά 15 ευρώ και του βάζουν στα Ελληνικά ότι θέλει ή και τους χάρτες για gps.
δεν εχει καμια σχεση το λειτουργικο Windows Phone με το Symbian του N8. εκει ναι, λογικο να μην εχεις ελληνικα. Symbian ειπαμε, δεν παιρνουμε ποτε παραεισαγωγης διοτι εχουν προβλημα με την γλωσσα στις αναβαθμισεις

Τα Ελληνικά μιας και τα έχει το λειτουργικό από μόνο του δεν φαίνεται να είναι θέμα.  Η εγγύηση δεν ξέρω τι παίζει, η Νοκια που μίλησα είπε να δώ αν έχει ΙΜΕΙ που προορίζεται για Ευρωπαική Ένωση, οπότε και έχει κανονικά ή αν έχει για Ασία, Αφρική που δεν έχει καθόλου! Ξέρει κανείς?Έχει ανάλογη εμπειρία?

Η εγγυηση εφ'οσον το προιον ειναι Ευρωπαικο, ισχυει κανονικα και στην Ελλαδα. Το προβλημα θα ηταν αν πχ προοριζοταν για Ασια η Αμερικη.

το sim free σημαίνει δεν είναι κλειδωμένο για ένα δίκτυο μόνο. οπότε ναι,μας καλύπτει όπου και αν είμαστε.
ολοσωστος (+1)
Δημοσ.
Η εγγυηση εφ'οσον το προιον ειναι Ευρωπαικο, ισχυει κανονικα και στην Ελλαδα. Το προβλημα θα ηταν αν πχ προοριζοταν για Ασια η Αμερικη.

Ξέρει κάποιος σίγουρα ότι το Amazon.co.uk και το συγκεκριμένο κινητό, το εισάγει και το διανέμει ώς κινητό για Ευρώπη ή μπορεί και να είναι για Ασία / Αμερική και από την παρτίδα αυτή να διανέμει στην Αγγλία κομμάτια! Ξέρω τον κανόνα για την εγγύηση απλά να μάθω αν με καλύπτει για την συγκεκριμένη αγορά θέλω να μάθω!

Δημοσ.

Ξέρει κάποιος σίγουρα ότι το Amazon.co.uk και το συγκεκριμένο κινητό, το εισάγει και το διανέμει ώς κινητό για Ευρώπη ή μπορεί και να είναι για Ασία / Αμερική και από την παρτίδα αυτή να διανέμει στην Αγγλία κομμάτια! Ξέρω τον κανόνα για την εγγύηση απλά να μάθω αν με καλύπτει για την συγκεκριμένη αγορά θέλω να μάθω!

Στη Νόκια είχα ρωτήσει γενικά για εγγύηση με αγορές από amazon και είχαν πει ότι ισχύει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...