Doug21 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 παιδια μια ερωτηση, εγω που εχω guest pass και παιζω, αν παρω το παιχνιδι μπορω να το δωσω σε αλλο η δε γινεται πια?
activex Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 παιδια μια ερωτηση, εγω που εχω guest pass και παιζω, αν παρω το παιχνιδι μπορω να το δωσω σε αλλο η δε γινεται πια? Αν αγορασεις το παιχνιδι θα εχεις και εσυ 2 guest Pass να δωσεις. Αυτο που παιζεις δεν μπορεις να το δωσεις.
Doug21 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 το γνωριζω αυτο αλλα με ενδιαφερει να μαθω για αυτο που παιζω τωρα. γιατι ας πουμε μπορει να μην αγορασω το παιχνιδι και να θελω να το δωσω το pass σε καποιον, γινεται? α τωρα εβγαλε την απαντηση σου ! δεν μπορω ουτε αν δωσω σε καποιον το battle.net account Μου?
activex Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 το γνωριζω αυτο αλλα με ενδιαφερει να μαθω για αυτο που παιζω τωρα. γιατι ας πουμε μπορει να μην αγορασω το παιχνιδι και να θελω να το δωσω το pass σε καποιον, γινεται? Το pass το ενεργοποιησες οποτε ειναι στο λογαριασμο σου. Δεν ξανα ενεργοποιειται σε αλλον και για να το δωσεις πρεπει να δωσεις ολο το account σου. Γιαυτο λεω πρακτικα δεν γινεται...
Doug21 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 μαλλον δε διαβαζουμε ο ενας τα edit Του αλλου! χεχε! αυτο ρωτησα, αν δωσω το battle.net account Μου μπορει ο αλλος μαλλον ετσι?
activex Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 μαλλον δε διαβαζουμε ο ενας τα edit Του αλλου! χεχε! αυτο ρωτησα, αν δωσω το battle.net account Μου μπορει ο αλλος μαλλον ετσι? Ε ναι ετσι μπορει
Doug21 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 οκ ευχαριστω! α κατσε και μιας και μου ρθε, δηλαδη αν γιατον Α Β λογο αναγκαστω να αλλαξω account, τι γινεται? χανω τα παιχνιδια μου?
newlynx Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Ευχαριστώ τον φίλο kourtzman για το guest pass!!! Πρόθυμος να μου στείλει αμέσως. Να'σαι καλά kourtzman....
VasKag Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 αν περισσευει κανενα ακομα θα ηθελα και εγω. ευχαριστω προκαταβολικα.
zeniath Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 παίζει κανένα για έναν φίλο; είμαι digital εγώ και δεν έχω να του δώσω
zoocra77 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Επειδή αγόρασα το παιχνίδι και περιμένω να μου το φέρουν και δεν αντέχω την αναμονή,έχει κανείς να μου στείλει κανα guest pass και του το γυρνάω(του δίνω ένα απτα δικά μου) αν το χρειάζεται μεστη βδομάδα που θα το παραλάβω.Ευχαριστώ.
_Drakos_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Οι 2 πρωτοι που θα μου στειλουν pm θα καβατζωσουν απο ενα guest pass Tέλος τα pass αδέρφια. Καλό gaming στους τυχερούς
Darth Revan Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε _Drakos_!Aρχίζει το λιώσιμο!
vag007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 δεν υπαρχει η ατυχια μου!!!αν θπαρχει καποιο αλλο θα το εκτιμουσα παιδια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα