Προς το περιεχόμενο

Diablo III Guest Pass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση, εγω που εχω guest pass και παιζω, αν παρω το παιχνιδι μπορω να το δωσω σε αλλο η δε γινεται πια?

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση, εγω που εχω guest pass και παιζω, αν παρω το παιχνιδι μπορω να το δωσω σε αλλο η δε γινεται πια?

Αν αγορασεις το παιχνιδι θα εχεις και εσυ 2 guest Pass να δωσεις.

Αυτο που παιζεις δεν μπορεις να το δωσεις.

Δημοσ.

το γνωριζω αυτο αλλα με ενδιαφερει να μαθω για αυτο που παιζω τωρα. γιατι ας πουμε μπορει να μην αγορασω το παιχνιδι και να θελω να το δωσω το pass σε καποιον, γινεται?

α τωρα εβγαλε την απαντηση σου ! δεν μπορω ουτε αν δωσω σε καποιον το battle.net account Μου?

Δημοσ.

το γνωριζω αυτο αλλα με ενδιαφερει να μαθω για αυτο που παιζω τωρα. γιατι ας πουμε μπορει να μην αγορασω το παιχνιδι και να θελω να το δωσω το pass σε καποιον, γινεται?

Το pass το ενεργοποιησες οποτε ειναι στο λογαριασμο σου. Δεν ξανα ενεργοποιειται σε αλλον και για να το δωσεις πρεπει να δωσεις ολο το account σου. Γιαυτο λεω πρακτικα δεν γινεται...

Δημοσ.

μαλλον δε διαβαζουμε ο ενας τα edit Του αλλου! χεχε! αυτο ρωτησα, αν δωσω το battle.net account Μου μπορει ο αλλος μαλλον ετσι?

Δημοσ.

μαλλον δε διαβαζουμε ο ενας τα edit Του αλλου! χεχε! αυτο ρωτησα, αν δωσω το battle.net account Μου μπορει ο αλλος μαλλον ετσι?

Ε ναι ετσι μπορει ^_^

Δημοσ.

οκ ευχαριστω!

α κατσε και μιας και μου ρθε, δηλαδη αν γιατον Α Β λογο αναγκαστω να αλλαξω account, τι γινεται? χανω τα παιχνιδια μου?

Δημοσ.

Επειδή αγόρασα το παιχνίδι και περιμένω να μου το φέρουν και δεν αντέχω την αναμονή,έχει κανείς να μου στείλει κανα guest pass και του το γυρνάω(του δίνω ένα απτα δικά μου) αν το χρειάζεται μεστη βδομάδα που θα το παραλάβω.Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Οι 2 πρωτοι που θα μου στειλουν pm θα καβατζωσουν απο ενα guest pass

Tέλος τα pass αδέρφια. Καλό gaming στους τυχερούς :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...