SPANK Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Απο cdmedia και ναι ηταν σφραγισμένο κανονικα, εστειλα παντως mail στην blizzard για το fun της υπόθεσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnG Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Αν περισσεύει από κάποιον ένα pass θα το ήθελα. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paok4kyriakos Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Παιδιά αν εχετε κάνα guest pass θα το εκτιμούσα δεόντως, γιατι για την ώρα no money, no honey! Εννοείται ότι όταν αγορασθεί το game θα επιστραφούν τα passes! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Όποιος έχει ας στείλει και από εδώ κανένα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grobath Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Τους χαρακτήρες που κάνεις στο guest acc τους κρατάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Ναι τους κρατας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Αν κάποιος έχει guest pass i could use it please. Btw δε μου έχει link να κατεβάσω τον client στο battle.net. Θέλει το pass πρώτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kourtzman Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 σου έστειλα σε πμ Αν κάποιος έχει guest pass i could use it please. Btw δε μου έχει link να κατεβάσω τον client στο battle.net. Θέλει το pass πρώτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Και ενα εδω Pleeaseeeeeeee! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dterzakis Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Εγώ απλά να σας ενημερώσω ότι τα guest pass θα είναι ανοιχτά για όλους 1 μήνα μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού οπότε αν δεν μπορέσετε να βρείτε άμεσα μην ανησυχείτε. ΠΣ: Περιμένω εγώ μάλλον σήμερα την δική μου την κόπια οπότε θα έχω να δώσω και εγώ 1-2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Παιδιά , αν υπάρχει κάποιο ... θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Παιδιά και εγώ θα ήθελα ενα αν περισσεύει σε κανένα ευχαριστώ, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Καλησπερα παιδια, αν καποιου του περισσευουν θα θελα και εγω ενα free pass!! Τhanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Και εδω παιδες οποιος θελει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Αν περισσευει σε κανεναν ενα guest pass και για μενα θα του ημουν ευγνωμων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα