paok4kyriakos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Εχει κανείς ακόμη κανα guest pass?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 ειχα ακουδει απο ενα ξενο site οτι μπορει καποιος να παιξει μεχρι το 12 lvl αλλα δεν λεει κατι τετιο στο site ξερε κατι τετιο εσεις παιδεια? http://us.battle.net...tion-guest-pass το δοκιμαζω Note: The Diablo III Starter Edition will not be available without a Guest Pass until further notice Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cronos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Παίζει ακόμα κανά Guest Pass? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Και εγώ θα ήθελα ένα αν υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thepredatorkostas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Θελω ενα guest pass παρακαλω.Δεν υπαρχει χρημα για αγορα.Ευχαριστω εκ των προτερων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluescorpion Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 οποιος θελει guest pass ας μου κανει pm.μου εχουν μεινει 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluescorpion Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 το πρωτο πηγε στον χρηστη spocky. μειναν αλλα 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluescorpion Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 το δευτερο και το τριτο pass πηγε στους χρηστες Kapws και jay_D καλο παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jay_D Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 το δευτερο και το τριτο pass πηγε στους χρηστες Kapws και jay_D καλο παιχνιδι +1 απο εμένα! Περίμενα πως κ πως να το δοκιμάσω!! Ευχαριστώ πολύ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athinamj Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Παρακαλώ πολύ θα ήθελα κι εγώ ένα guest pass για τη φίλη μου που θέλει να παίξει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cronos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Είναι η πολλοστή φορά που ζητάω ένα Guest Pass για το παιχνίδι (οι προηγούμενες ήταν ανεπιτυχείς). Οπότε σε όποιον περισσεύει ας στείλει ένα PM. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα