TirkaS Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=qHJ7DUxNg1w&feature=related Δεν ξέρω μου φαίνεται λίγο αργό στην πλοήγηση στα menu και στο browser σα να αφήνει λίγο ghosting στο scroll
maestros134 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 σε ένα test που ανέβασε ένας φίλος εδώ στο forum για αυτονομία κινητών το htc νέο v έχει πολύ καλά αποτελέσματα βεβαια από τιμή δεν ξέρω αν είναι εκεί που θες να παίξεις αλλα είπα και εγώ να πω την γνώμη μου μπας και σε βοηθήσω
christs Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 σε ένα test που ανέβασε ένας φίλος εδώ στο forum για αυτονομία κινητών το htc νέο v έχει πολύ καλά αποτελέσματα βεβαια από τιμή δεν ξέρω αν είναι εκεί που θες να παίξεις αλλα είπα και εγώ να πω την γνώμη μου μπας και σε βοηθήσω με μπερδεψες. δεν ειναι το Neo V, HTC, Sony Ericsson ειναι.
christs Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Htc one v sory εχεις δει ομως ποσο πανε οι τιμες του? Link 305 ευρω μινιμουμ, ξεφευγει απ το μπατζετ του παιδιου
Plug Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 μαλλον για σολα θα παω,εκτος κι αν βρω κανα μεταχειρισμένο καλύτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα