Plug Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Εχω το Χ5 αλλα επειδή την ημερα δεν φαίνεται τίποτα στο φως,μου εχει σπάσει τα νεύρα. οπότε σκέφτομαι να το δώσω και να πάρω κάποιο άλλο κινητό έως 250 μέγιστα. τι προτείνετε;
mpasketpro Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Neo v 200 Ευρω παρα πολυ καλο κινητο.. Και σωζεις και 50 ευρω
christs Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Λέω να περιμένω το sony sole,να αξίζει; Αξιζει. Μην πας απ το X5 στο Neo V, αμαρτια. Και στο λεει ενας κατοχος Neo V. Δινεις που δινεις τα ωραια σου φραγκα, να πας σε κατι διπυρηνο κτλ. Κατ εμε, πηγαινε στο Solε, διπυρηνο φτηνο ολοκαινουριο designato κινητακι, αρκει να εχεις υπομονη στο θεμα μπαταρια, μιας και εκει υστερει. Κατα τ αλλα, ειναι η τοπ επιλογη αυτη τη στιγμη. Απο κει και περα, μεχρι 300 , πας σε Motorola Atrix, η περιμενεις να πεσει. my 2 cents.
maestros134 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 αν δεν θέλεις αναγκαστικά καινούργιο πάρε ένα μεταχειρισμένο lg "οπτιμους" 2x δεν θα το μετανιώσεις
tsourakis13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 αν δεν θέλεις αναγκαστικά καινούργιο πάρε ένα μεταχειρισμένο lg "οπτιμους" 2x δεν θα το μετανιώσεις και γιατί να δώσει τόσα λεφτά για 1) μεταχειρισμένο κινητό 2) με χάλια υποστήριξη από την LG που κοροϊδεύει όλους τους πελάτες της 3) το οποίο έχει σοβαρό θέμα με την μπαταρία του και 4) ενώ είναι διπύρηνο είναι ΠΑΡΑ πολύ αργό..? εγώ προτείνω sole (με την προϋπόθεση ότι η μπαταρία του θα αντέχει τους 2 πυρήνες), γιατί είναι αρκετά καλό κινητό ή αλλιώς, άμα δεν θες να ξοδέψεις τόσα λεφτά πήγαινε σε xperia neo v που είναι πραγματικά πολύ καλό για 200€... (κάτοχος Xperia neo v)
Plug Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Αν το sole,αντέχει 1-2 μερες είναι μια χαρα,αλλωστε πιστεύω οτι σαν σονι,θα υπάρξει και μεγαλύτερη μπαταρία διαθέσιμη
king2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Εχω το Χ5 αλλα επειδή την ημερα δεν φαίνεται τίποτα στο φως' date='μου εχει σπάσει τα νεύρα.οπότε σκέφτομαι να το δώσω και να πάρω κάποιο άλλο κινητό έως 250 μέγιστα. τι προτείνετε;[/quote'] Όταν λες δεν φαίνετε τίποτα στο φως?Έχεις μήπως τη φωτεινότητα ρυθμησμένη στο αυτόματο?Αν ναι βγάλτο απο εκεί και βάλε τη φωτεινότητα στο 80-90%.Δεν θα ξανα έχεις πρόβλημα στον ήλιο.Να πάρεις νέο τηλέφωνο ενώ έχεις το x5 με 250 δεν αξίζει εκτός αν βρεις κανα galaxy s στα 200 τότε ίσως.Για να πάρεις κάτι αισθητά καλύτερο απο το x5 πας στο λιγότερο στα 300.Atrix,evo3d κτλ.Μακριά απο το sole με αυτή την τιμή που έχει.Είναι ένα λίγο καλύτερο neo ν με μπαταρία που δεν βγαίνει και είναι και στα 1320 ενώ τα neo v/x5 έχουν 1500 που βγαίνει. Αποστολή από το u8800pro με τη χρήση Insomnia App
nikoskon Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Αν το θέμα είναι φωτεινότητα, ψάξε για τηλέφωνά με AmoLED οθόνη. Αρχής γενομένης από το Galaxy S. Ο γραφών, δεν έχει χρειαστεί πότε να το ρυθμίσει στο Max της φωτεινότητας. Έκτος από περιπτώσεις παραλίας, νταλα ήλιος, χωρίς ομπρέλα κλπ... Sent from Galaxy S using Insomnia
chris_ap Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Για το Sony Sole ακούω και διαβάζω τα καλύτερα, οπότε εγώ δε θα τα λυπόμουν. Φαίνεται να είναι πουλέν για την κατηγορία. Εκεί θα πήγαινα εγώ.
TirkaS Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Ξέρεi κανείς αν το sole θα πάρει ics, και αν ναι πότε?? Το ίδιο ήθελα να ρωτήσω και για το Neo V.. Υπάρχει δυνατότητα να περαστεί με custom rom??
christs Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Ξέρεi κανείς αν το sole θα πάρει ics, και αν ναι πότε?? Το ίδιο ήθελα να ρωτήσω και για το Neo V.. Υπάρχει δυνατότητα να περαστεί με custom rom?? Το Sole ειναι ολοκαινουριο κινητο, φυσικα και θα παρει την ΙcS, και συντομα. Επισης το Neo V πηρε ηδη την IcS, και στην Ελλαδα, απ οσο ξερω. Αυτα για τις επισημες εκδοσεις. H custom rom ειναι custom rom, δεν εχει σχεση μ αυτο, και ναι, σιγουρα θα βρεις custom τετοιες.
TirkaS Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Οκ σ' ευχαριστώ φίλε. Να και γω ψάχνομαι για κινητάκι σ αυτο το budjet και πιστεύω ότι αν είναι για android, αμαρτία να μην έχει το τελευταίο..
spurakos Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 το sole..το εχω 2 μερες,ειναι γεματο εφαρμογες,τραγουδια,βιντεο και εικονες και δεν εχει lagarei ουτε μια φορα!εχει καλη καμερα,καλο ηχειο και πολυ ωραια οθονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα