kyberno Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Έχω μία σύνδεση HOL 6mbps στο σπίτι μου στο χωριό και αντιμετωπίζω περίεργα προβλήματα με την ταχύτητα. Έχω μιλήσει ατελείωτες ώρες με το support της HOL χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Το πρόβλημα είναι η πολύ χαμηλή ταχύτητα. Όταν κάνω download από site τότε στην καλύτερη περίπτωση κατεβάζω με 50 kbps, και γενικά όταν serfάρω η ταχύτητα σέρνεται. (πχ για να δω ένα video 4 λεπτών στο youtube θα πρέπει να περιμένω 15 λεπτά περίπου) Το περίεργο όμως στο όλο θέμα το διαπίστωσα πριν έναν μήνα περίπου, και συγκεκριμένα στο μtorrent όπου αντίκρισα ταχύτητες από 500klbps και πάνω. Εκεί δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Παλαιότερα δεν είχα αυτό το πρόβλημα σε αυτή την ένταση, αλλά τώρα δεν αντέχεται με τίποτα. Για πιο λόγο υπάρχει αυτή η διαφορά στην ταχύτητα μεταξύ torrent και site ? Έχετε καμία ιδέα? Το rοuter μου είναι το κλασικό της HOL ( NetFaster IAD 2 )
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 1.Δώσε στατιστικά από το router. 2.Κατεβάζεις με 50 kbps ή 50 KB/sec? 3.Όταν κάνεις download τα torrents τα έχεις κλειστά;Γιατί το μtorrent π.χ είναι προρυθμισμένο να ανοίγει όταν ανοίγεις τον υπολογιστή,λειτουργώντας στο "παρασκήνιο".
kyberno Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Εδώ και 20 λεπτά περιμένω να δω το cinematic του Diablo 3 στο youtube και έχει κάνει streaming 1 λεπτό μόνο! ΕΛΕΟΣ!!! Στο utorrent συνήθως κατεβάζω πάνω απο 100kb/s και το έχω πετύχει και με full speed 600kb/s, πάντα αναλόγως τους seeders. Αν και τώρα τελευταία και εκεί κατεβάζω με 5kb/s... Και με το utorrent κλειστό, τα ίδια χάλια. Είναι σα να έχω 56ρι modem, ενώ πληρώνω για 6mbps... :mad:
chris_ap Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Το torrenting πάντως είναι κάτι διαφορετικό από το youtubing καθώς εξαρτάται από τους seeders. Πάντως νόμιζα ότι η hol τα είχε ξεπεράσει αυτά, αλλά απ' ότι φαινεται λάθος έκανα.
TheELF Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Με όλους τους browsers το κάνει αυτό;;; Μπας και πέρασες κάνα proxy και για αυτό έχεις πρόβλημα;;; Μπορείς να δεις και για κάνα τυχών μαμούνι με το Malwarebytes Anti-Malware Free
krypton Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Εδώ και 20 λεπτά περιμένω να δω το cinematic του Diablo 3 στο youtube και έχει κάνει streaming 1 λεπτό μόνο! ΕΛΕΟΣ!!! Στο utorrent συνήθως κατεβάζω πάνω απο 100kb/s και το έχω πετύχει και με full speed 600kb/s, πάντα αναλόγως τους seeders. Αν και τώρα τελευταία και εκεί κατεβάζω με 5kb/s... Και με το utorrent κλειστό, τα ίδια χάλια. Είναι σα να έχω 56ρι modem, ενώ πληρώνω για 6mbps... :mad: δοκίμασε και κανένα αλλο router. η hol πάντα είχε κάποιες ασθένειες με το youtube
lefteris210 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 hol εχω και εγω 24mb/s και δεν εχω κανενα προβλημα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα