weber122 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 ε ναι,γιατι το να ανοιξεις ενα βιβλιο το καλοκαιρι για να διευρυνεις τους οριζοντες σου ειναι δυσκολο. μην νομίζεις, εγώ θα διαβάζω thrones και θα βλέπω το magic city για ξεκούραση από το διάβασμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
celarg Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μια χαρα μου φαίνεται αυτοί η σειρουλα. Δεν την είχα πάρει χαμπάρι. Πάλι καλα γιατι το καλοκαίρι μου φαινόταν λίγο μίζερη φέτος χωρίς φράγκα, χωρίς λεφτά (και χωρίς κυβέρνηση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krypton Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 με τέτοια γκομενάκια που έχει το magic city, ούτε τη πτώχευση δεν θα καταλάβουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
weber122 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 καλά ξεκίνησε η σεζόν με το πρώτο επεισόδιο. φαίνεται πως η τρίτη έγινε πάλι η αγαπημένη μου ημέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krypton Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 μία το thrones τώρα με τις ιερόδουλες (rose), μία το city με το μελανούρι, μας αναστατώνουν (το είπα ευγενικά ) τις τρίτες και πηγαίνουμε μετά για ποτο μπας και πετύχουμε καμία rose στο δρόμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 λογικα θα πεσει πατεντα για αντιγραφες CI και πειρατεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα