Προς το περιεχόμενο

Η Nova πλέον και επίγεια

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχουν 6-πλάσια πίτα.

Επιτέλους λίγο ορθολογισμός άλλες τιμές μπορεί να δώσει μια εταιρία που έχει μεγάλη

βάση συνδρομητών και άλλη μια με μικρή, η αλήθεια είναι ότι στην Ελλαδίτσα είμαστε

τυχεροί που υπάρχουν εταιρίες που μπορούν και "χτυπάνε" μεγάλες ταινίες και σειρές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα ανοίξουμε όλοι τα πορτοφόλια να σκάσουμε χρήμα στην NOVA, είναι ασυναγώνιστη σε παγκόσμιο επίπεδο η προσφορά της...

Έχουμε Ιμπαγάσα, Κλωναρίδη και Μαρίνο..!

Και μια αμερικάνικη σειρά που 3 ώρες μετά την προβολή της είναι σε όλο το διαδίκτυο....

Και μια αμερικάνικη σειρά που 3 ώρες μετά την προβολή της είναι σε όλο το διαδίκτυο....

(offtopic)

όπως πάει η κατάσταση με τις απόφασεις που τα κλείνουν όλα, να δω που θα υπάρχει μετά.

πιστεύω πως δεν είναι σωστή σκέψη το να λες ότι ετσι και αλλιως το βρίσκεις στο διαδίκτυο. αν ήσουν developer δεν νομίζω να σου άρεσε να κυκλοφορούν σπασμένες οι εφαρμογές στο διαδίκτυο. (offtopic)

εγώ πιστεύω πως η προσφορά είναι σε λογικά πλαίσια για αυτό που προσφέρει

Εμένα άψογη μου φαίνεται η προσφορά παντως. Μπαλίτσα με 20 ευρά το μήνα δε μας χάλασε καθόλου, αλλά και sports + cinema είναι μια χαρά στα 30. Τόσο καιρό εκεί λέγανε όλοι ότι είναι η λογική τιμή για τέτοιο πακέτο.

Αυτοί εκεί στη Nova μάλλον σε άλλη χώρα μένουν... Τι να πεις εδώ ο κόσμος καίγεται και η Nova για 2 κανάλια ζητάει 30+ ευρώ.. Ευχαριστώ αλλά θα μείνω στην απλή τηλεόραση και το ίντερνετ.. Μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτά τα κανάλια..

Εμένα άψογη μου φαίνεται η προσφορά παντως. Μπαλίτσα με 20 ευρά το μήνα δε μας χάλασε καθόλου, αλλά και sports + cinema είναι μια χαρά στα 30. Τόσο καιρό εκεί λέγανε όλοι ότι είναι η λογική τιμή για τέτοιο πακέτο.

Μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι μιλαμε μονο για ενα αθλητικο καναλι και ενα καναλι με ταινιες και οχι για ολοκληρο τα πακετα...λυπαμαι μονο τα κοροιδα που θα σκασουν 30 ευρω για να ΜΗΝ βλεπουν ολα τα σπουδαια παιχνιδια,τα μοιραζει και στα υπολοιπα καναλια για να σε αναγκαζει να κανεις συνδρομη σε ολο το πακετο,και να τρελαθουν στις επαναληψεις ταινιων.

+1 Και μάλιστα θα έχει και η Digea συνδρομή σε λίγο, από Σεπτέμβριο όπως ακούγεται.

Aς το κανει αυτη θα χασει.

Μακαρι να ξεκολλησει και ο κοσμος απο την tv...

Η Νόβα μάλλον απευθύνεται σε καταναλωτές με IQ αμοιβάδας.

κοίτα, με 9ευρώ να έχεις thrones και ότι άλλη σειρά/ταινία παίζει συμφέρει περισσότερο από ένα video club.

ο καθένας με τις ανάγκες του πάντα. καταναλωτές με τέτοιο iq υπάρχουν αλλά δεν νομίζω πως χρειάζεται τέτοιος χαρακτηρισμός

κοίτα, με 9ευρώ να έχεις thrones και ότι άλλη σειρά/ταινία παίζει συμφέρει περισσότερο από ένα video club.

ο καθένας με τις ανάγκες του πάντα. καταναλωτές με τέτοιο iq υπάρχουν αλλά δεν νομίζω πως χρειάζεται τέτοιος χαρακτηρισμός

Δεν έχεις ότι άλλη σειρά έχεις 25 νέες παραγωγές τον μήνα νομιζω είναι τίμιο πακέτο,

είμαστε ανοιχτοί παρόλα αυτά και σε καινούργιες προσφορές :)

μακάρι. θα χαρώ πολύ να κοπεί η τηλεόραση σπίτι μου!

Πολύ σωστός.Έχει καταντήσει χάλια με τις πολιτικές συζητήσεις.Τουλάχιστον με την Νόβα θα δεις και τίποτα άλλο εκτός από πολιτικη.

αν ήταν HD ναι, αλλά SD, πίκρα...

Σου δίνουν γάιδαρο και τον κοιτάς στα δόντια. Εδώ ο ΟΤΕ δίνει 20 ευρά το κανάλι με τον Χατζηχρήστο και λέμε ότι είναι και φτηνός. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...