Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι εννοεί ο ποιητής; Δηλαδή το OTE tv τί είναι;

Ακόμα νομίζουν πως έχουν μονοπώλιο, εξού και οι υψηλές τιμές.

Δημοσ.

Παιδιά ας είμαστε ρεαλιστές, δεν γίνεται όταν εχει πληρώσει τόσα εκκατομύρια ευρώ για το πρόγραμμα (βλέπε superleague, game of thrones κτλ) να στα δίνει με 5 ευρώ. Νομίζω δεν υπάρχει μαθηματική συνάρτηση που να βγαίνει. Η λογική του πακέτου είναι αν θες μονο 1-2 κανάλια να τα πάρεις

Δηλαδή στην Αγγλία πχ. που πληρώνουν 15-20 λίρες το μήνα περίπου και έχουν τα ίδια προγράμματα και άλλα 500+ κανάλια πώς γίνεται..?

Δημοσ.

τα 9 ευρώ για το cinema1 το βλέπω μια χαρά εγώ.

δείχνει τις καλύτερες ταινίες, έχεις καλές σειρές...why not

Δημοσ.

Τι εννοεί ο ποιητής; Δηλαδή το OTE tv τί είναι;

Νομίζω πως αναφέρεται στην επίγεια συνδρομητική.

Γενικά δε μου φαίνεται πως θα μπορούσε να δίνει ένα κανάλι κάτω από 10 ευρώ.

Σαν καταναλωτής φυσικά και θα το ήθελα αλλά σκεπτόμενος ρεαλιστικά δε νομίζω πως θα γινόταν

Σημαντικό όμως είναι πως πια και με 10 ευρώ μπορείς να δεις καμια ταινία της προκοπής.

και είναι κάτι που σχετικά μπορώ να το αντέξω οικονομικά.

Βέβαια ο καθένας ότι θέλει και όπως το βλέπει

Δημοσ.

Πλέον πολύς κόσμος έχει βαρεθεί την τηλεόραση με τις πολιτικές συζητήσεις οπότε με ελάχιστα ευρώ θα είναι καλή ευκαιρία να δει ένα πιο ποιοτικό πρόγραμμα.

Δημοσ.

τα 9 ευρώ για το cinema1 το βλέπω μια χαρά εγώ.

δείχνει τις καλύτερες ταινίες, έχεις καλές σειρές...why not

και γώ καλό το βλέπω αλλα στο site γράφει άλλη τιμή.. (14.90)

ξανακοίταξα το πρώτο πόστ και γράφει οτι για συνδρομητές είναι 9.90.. περίεργο που δεν το γράφει στο site :P

http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=622

Δημοσ.

μάλλον προσπαθούν να χτυπήσουν αυτούς που δε θα έδιναν λεφτά για τη δορυφορική αλλά το 10αρικο μπορεί να τους δελεάσει.

Δημοσ.

Παιδιά ας είμαστε ρεαλιστές, δεν γίνεται όταν εχει πληρώσει τόσα εκκατομύρια ευρώ για το πρόγραμμα (βλέπε superleague, game of thrones κτλ) να στα δίνει με 5 ευρώ. Νομίζω δεν υπάρχει μαθηματική συνάρτηση που να βγαίνει. Η λογική του πακέτου είναι αν θες μονο 1-2 κανάλια να τα πάρεις

Δεν δινει παραπανω λεφτα για καθε χρηστη, αρα τι ειναι πιο συμφερον; Το να το εχει με 10 ευρω και να εχει 1000 συνδρομητες, η να το εχει με 1 ευρω και να εχει 100.000 συνδρομητες;

Δημοσ.

15ευρω για ενα καναλι και με 25 ευρω βαζεις otetv.ελεος.

αν με 15 ειχε και τα 2 καναλια θα ηταν καλη προσφορα.

Δημοσ.

για το cinema ok αλλα για το novasports δεν νομιζω να αξιζει τα λεφτα του αφου εγω στο κινητο μου εχω mobile tv και εχω το novasports 1,novasports 2,novasports 3 με μονο 6 ευρω τον μηνα οποτε ακουστηκα,κινητο και μπαλα.σιγα μην δωσω τοσα λεφτα για να δω κανα αγωνα της προκοπης.αν εχεις smartphone εχει κανει συμφωνια η nova με 2 εταιριες κινητης και σου προσφερει τα novasports 1,2,3, με 6 ευρω.δεν συμφαιρει καλητερα αν εχει και καλη οθονη το κινητο?

α!και κατι αλλο....οι παλιοι δεκτες filmnet δεν παιζουν πλεον η συνεχιζουν κανονικα χωρις ηχο?τι ξεθαψα ε?που θα βρω κανεναν ξερετε???????? :rolleyes:

αν καποιος ξερει pm me.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...