Haldol Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Πιστεύω ότι και πάλι θα έχω κέρδος. Βλέπω στο Insomnia αγγελίες για πιο παλιούς SSDs από τον δικό μου να φεύγουν γύρω στα 50€. Οπότε αν υποθέσουμε ότι χάνω 20, άντε 30 ευρώ λόγω παλαιότητας και πάλι με τις τιμές τότε η διαφορά θα είναι υπέρ μου. Το φαντάζομαι δηλαδή έτσι: τον πουλάω τώρα 70€ και παίρνω άλλον με 150€ (+80€) ή τον πουλάω τότε έστω και με 40€ και παίρνω άλλον με 100€ (+60€);
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 καλα ναι.γιατι τωρα θα πιασει καλυτερα λεφτα μεν αλλα θα παρεις μικροτερο μοντελο μετα θα πιασει λιγοτερα αλλα θα παρεις η ενα ιδιο με αυτο που θα επερνες τωρα με μικροτερη διαφορα η καποιο μεγαλυτερο με λιγο μεγαλυτερη διαφορα.εξαρτατε ποσο βιαζεσαι
spirosd2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά τα κάρφωσε και ο δικός μου ο vertex 2 και να φανταστείς πριν 2 εβδομάδες σκεφτόμουν να τσιμπήσω έναν 120gb sata 3, το πρόβλημα βεβαία είναι ότι ο δικός μου είναι αγορασμένος από Γαλλία από το pixmania έχει τύχει κανένας να χρειαστεί την εγγύηση για προϊόν που αγόρασε από εκεί??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα