Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα να ανοίξω το laptop μου που φοράει αυτό τον δίσκο και δεν αναγνωριζόταν ούτε καν μέσα από το BIOS. Έψαξα λίγο στο Google και κατέληξα στο ότι ο SandForce controller που φοράει έχει ευθύνη για αρκετά τέτοια περιστατικά— μπόλικοι OCZ Vertex 2 έχουν «νεκρωθεί» χωρίς προειδοποιητικά σημάδια.

Πρέπει να τον έχω περίπου 1½ χρόνο, οπότε τι γίνεται με την εγγύηση; Θα έχω εύκολα νέο δίσκο ή η OCZ δίνει μόνο 1 έτος;

Πριν μπω σε τέτοια διαδικασία, μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος που θα μπορούσα να τον... "αναστήσω" εύκολα; Δυστυχώς είμαι σε άλλο σπίτι και δεν υπάρχει PC διαθέσιμο ώστε να συνδεθεί σαν 2ος δίσκος.

Γιατί έπρεπε να μου τύχει τώρα που ταξιδεύω νύχτα με πλοίο σε λίγες μέρες και το laptop είναι το μόνο που με σώζει απ'τη βαρεμάρα;

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω επικοινωνήσει με την ίδια την OCZ για RMA. Θα περιμένω απάντησή τους και θα δω μετά πως θα κινηθώ. Θέλω να δω εάν θα πρέπει να μπλεχτεί αναγκαστικά το μαγαζί από όπου τον αγόρασα ή εάν μπορώ να τους παρακάμψω τελείως μεσω της OCZ. Ελπίζω στο δεύτερο.

Δημοσ.

λογικα τους παρακαμπτεις κανονικα χωρις προβλημα.οι περισσοτερες εταιρειες δεχονται προιοντα απευθειας για rma ειτε με βαση το σειριακο ειτε με βαση την αποδειξη αγορας εστω και αν ειναι απο καποιο καταστημα στην ελλαδα.απλα την στελνεις με email.

Δημοσ.

Πριν 1 βδομαδα νεκρωσε και ο δικος μου vertex 2 και ευτηχως δεν ειχα τπτ αρχεια μεσα..αυριο μου στελνουν απο plaisio vertex 3...:)

Αποστολή από το HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e με τη χρήση Insomnia App

Η εγγυηση ειναι 3 χρονια ναι..

Αποστολή από το HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

αν παει αντιπροσωπεια ειτε εξωτερικο και εχουν τον ιδιο θα παρει τον ιδιο.αν τωρα στο καταστημα που το αποθεμα ειναι μικροτερο εκει μπορει να του δωσουν πιο καινουριο.:D.

Δημοσ.

Ωχ υπάρχει τέτοια περίπτωση; :D

Άμα είναι να μιλήσω με το μαγαζί, δε με χαλάει να τσιμπήσω κάναν Vertex 3 αντί για τον ίδιο.

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ μου έστειλε e-mail η OCZ για το θέμα και μου λέει να στείλω το δίσκο στην Ολλανδία μέσα σε 30 ημέρες. Από 'βδομάδα θα επικοινωνήσω με το ΠΛΑΙΣΙΟ στο Ηράκλειο (από αυτούς τον πήρα) και θα δω τι θα μου πουν και αυτοί. Αν δε μου αρχίσουν τα σούξου-μούξου αναλαμβάνουν, μπας και είμαι τυχερός και τσιμπήσω κάναν Vertex 3. Αλλιώς έφυγε συστημένο για Ολλανδία.

:P

Στο laptop τώρα βολεύομαι με Ubuntu 12.04 LTS σε stickάκι των 8GB. Πιο αργό κι απ'τον θάνατο είναι!

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ μου έστειλε e-mail η OCZ για το θέμα και μου λέει να στείλω το δίσκο στην Ολλανδία μέσα σε 30 ημέρες. Από 'βδομάδα θα επικοινωνήσω με το ΠΛΑΙΣΙΟ στο Ηράκλειο (από αυτούς τον πήρα) και θα δω τι θα μου πουν και αυτοί. Αν δε μου αρχίσουν τα σούξου-μούξου αναλαμβάνουν, μπας και είμαι τυχερός και τσιμπήσω κάναν Vertex 3. Αλλιώς έφυγε συστημένο για Ολλανδία.

Στο laptop τώρα βολεύομαι με Ubuntu 12.04 LTS σε stickάκι των 8GB. Πιο αργό κι απ'τον θάνατο είναι!

το Rma ειναι για 30 μερες.αν περασουν οι 30 μερες απλα θες νεο rma μην σε αγχωνει.ναι μιλα με πλαισιο να δεις αλλιως τον στελνεις εξωτερικο.ελπιζω να σου κατσει κανας πιο New.

Ωχ υπάρχει τέτοια περίπτωση;

Άμα είναι να μιλήσω με το μαγαζί, δε με χαλάει να τσιμπήσω κάναν Vertex 3 αντί για τον ίδιο.

ποτε δενξερεις.πολλες φορες οι αντιπροσωπειες ειτε ελλαδα ειτε στο εξωτερικο η ιδια η εταιρεια μπορει να εχει stock για τετοιες περιπτωσεις.

Δημοσ.

Ωραία, να κάνω και μια ερώτηση ακόμα. Εάν δεν έχουν stock Vertex 2 των 60GB και μου δώσουν "αντίστοιχο" SSD είμαι υποχρεωμένος να τον δεχτώ; Ή μπορώ να πάρω πίσω τα χρήματα της αγοράς; Διότι στο Amazon.co.uk βρίσκω στα ίδια περίπου λεφτά Vertex 4 στα 120GB.

Δημοσ.

Ωραία, να κάνω και μια ερώτηση ακόμα. Εάν δεν έχουν stock Vertex 2 των 60GB και μου δώσουν "αντίστοιχο" SSD είμαι υποχρεωμένος να τον δεχτώ; Ή μπορώ να πάρω πίσω τα χρήματα της αγοράς; Διότι στο Amazon.co.uk βρίσκω στα ίδια περίπου λεφτά Vertex 4 στα 120GB.

καποιοι μπορει να σου πουν οτι δεν σου δινουμε πιο καινουριο και οτι σου δινουμε καποιον ιδιας ταχυτητας/χωρητικοτητας σε αλλη μαρκα.εσυ βλεπεις αν σε συμφερει η οχι.αλλιως μπορεις να πεις εχω raid 0 με ιδιο δισκο θελω ιδια μαρκα κτλ.συνηθως το πλαισιο η δινει πιο καινουριο η δινει πιστωτικο.βεβαια εχω ακουσει σε ρουτερ με Lifetime warranty αντι να δωσει νεο ρουτερ ιδιας μαρκας εδωσε παρομοιο μοντελο σε αλλη μαρκα το οποιο για μενα το θεωρω απαραδεκτο.εκτος αν δεν ειχε καθολου απο την πρωτη μαρκα.γενικα με το πλαισιο γιατι νομιζω ειπες οτι ειναι απο πλαισιο δεν ειχα ποτε θεμα σε θεματα rma.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...