sarpan Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Χαιρετω.Συμβαινει κατι κουλο.Οποια φωτογραφια και αν ανοιξω με το photo viewer εχει ενα θεμα το ασπρο Ενα παραδειγμα.Κιτρινιζει εντονα.Η Φωτογραφια ειναι τυχαια
sargio01 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Αυτό συμβαίνει και με παλιές φωτογραφίες, που παλιότερα δηλαδή εμφανίζονταν κανονικά; Αναφέρεσαι για φωτογραφίες απο εξωτερική πηγή ή screenshots; Επίσης συμβαίνει μόνο με το photo viewer ή και με άλλα προγράμματα προβολής(πχ τον picture manager του office, αν έχεις); Μια πρώτη βοήθεια είναι να ελέγξεις τους drivers της φωτογραφικής κάμερας ή του προγράμματος για screenshots και μήπως πειράχθηκαν οι ρυθμίσεις του RGB τους...
accipio Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δεν κατάλαβες τι φταίει; Τα Windows ζαλίζονται από το συγκεκριμένο wallpaper και… χάνουν το χρώμα τους! Για να σοβαρευτούμε τώρα, νομίζω ότι κάτι έχει συμβεί με το προφίλ χρώματος των Windows. Μου έχει συμβεί στο παρελθόν μερικές φορές και το έλυσα δεν θυμάμαι πώς ακριβώς, πάντως κάνοντας κάποιες ρυθμίσεις στη διαδρομή Πίνακας Ελέγχου → Εμφάνιση και Εξατομίκευση → Οθόνη → Ανάλυση οθόνης → Ρυθμίσεις για προχωρημένους → Διαχείριση χρωμάτων → Διαχείριση χρωμάτων… Πηγαίνοντας τώρα εκεί βλέπω ότι έχω επιλέξει (εγώ άραγε ή τα Windows; δεν θυμάμαι…) ένα συγκεκριμένο προφίλ για την οθόνη μου (Samsung, btw) με κατάληξη icm. Επίσης στην καρτέλα Για προχωρημένους όλα είναι ρυθμισμένα στις προεπιλογές συστήματος. Για ψάξ’ το κι εσύ στη Διαχείριση χρωμάτων μήπως βρεις άκρη.
sarpan Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Αυτό συμβαίνει και με παλιές φωτογραφίες, που παλιότερα δηλαδή εμφανίζονταν κανονικά;Αναφέρεσαι για φωτογραφίες απο εξωτερική πηγή ή screenshots;Επίσης συμβαίνει μόνο με το photo viewer ή και με άλλα προγράμματα προβολής(πχ τον picture manager του office, αν έχεις);Μια πρώτη βοήθεια είναι να ελέγξεις τους drivers της φωτογραφικής κάμερας ή του προγράμματος για screenshots και μήπως πειράχθηκαν οι ρυθμίσεις του RGB τους... Ε βασικα επειδη εγινε καθαρη εγκατασταση το παρατηρησα απο την αρχη.Και δεν εμφανιζεται σε screenshot αλλα σε καθε φωτογραφια που ανοιγω με το photo viewer.Με το microsoft office φαινονται κανονικα απλα νομιζω οτι γυρω απο τη φωτογραφια το περιθωριο εμφανιζει το ιδιο φαινομενο σε πολυ μικροτερο βαθμο Δεν κατάλαβες τι φταίει; Τα Windows ζαλίζονται από το συγκεκριμένο wallpaper και… χάνουν το χρώμα τους!Για να σοβαρευτούμε τώρα, νομίζω ότι κάτι έχει συμβεί με το προφίλ χρώματος των Windows. Μου έχει συμβεί στο παρελθόν μερικές φορές και το έλυσα δεν θυμάμαι πώς ακριβώς, πάντως κάνοντας κάποιες ρυθμίσεις στη διαδρομήΠίνακας Ελέγχου → Εμφάνιση και Εξατομίκευση → Οθόνη → Ανάλυση οθόνης → Ρυθμίσεις για προχωρημένους → Διαχείριση χρωμάτων → Διαχείριση χρωμάτων…Πηγαίνοντας τώρα εκεί βλέπω ότι έχω επιλέξει (εγώ άραγε ή τα Windows; δεν θυμάμαι…) ένα συγκεκριμένο προφίλ για την οθόνη μου (Samsung, btw) με κατάληξη icm. Επίσης στην καρτέλα Για προχωρημένους όλα είναι ρυθμισμένα στις προεπιλογές συστήματος. Για ψάξ’ το κι εσύ στη Διαχείριση χρωμάτων μήπως βρεις άκρη. Φιλε μου πηγα εκει που ειπες και ειδα οτι στο προφιλ γραφει Samsung-Natural color Pro icm(default) Αλλα δεν ξερω αν πρεπει και τι να πειραξω απο κει
accipio Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Όρισε ως προεπιλεγμένο προφίλ για την οθόνη σου το sRGB IEC61966-2.1 και δες αν διορθώνεται το πρόβλημα.
sarpan Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Όρισε ως προεπιλεγμένο προφίλ για την οθόνη σου το sRGB IEC61966-2.1 και δες αν διορθώνεται το πρόβλημα. Εισαι ωραιος ρε man!!!! Ευχαριστω
alexzzz Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Έχει πόση ώρα που κοιτάω το screenshot και δεν μπορώ να βρω κάποιο πρόβλημα/λάθος
deesnider Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Έχει πόση ώρα που κοιτάω το screenshot και δεν μπορώ να βρω κάποιο πρόβλημα/λάθος Το ότι δε λείπει αυτό το καταραμένο κόκκινο βρακάκι, δεν το θεωρείς αρκετό λάθος;;;
spirit)earth)aflame Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Έχει πόση ώρα που κοιτάω το screenshot και δεν μπορώ να βρω κάποιο πρόβλημα/λάθος το άσπρo το δειχνει κίτρινο, δεν γίνεται να μην το βλέπεις. Και σε μένα τα ίδια κάνει με samsung T220, ευχαριστούμε για τη λύση
alexzzz Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 το άσπρo το δειχνει κίτρινο, δεν γίνεται να μην το βλέπεις. Και σε μένα τα ίδια κάνει με samsung T220, ευχαριστούμε για τη λύση
sarpan Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2011/214/5/c/hot_wallpaper_by_xephshin-d42gu4e.jpg Ελα δωρακι για τη βοηθεια
petsoukos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Γεια σας, και εμένα το κάνει αυτό και όχι μόνο στον Photo Viewer, αλλά και σε όλους τους Browsers. Άλλα βλεπω στο Photoshop σε κάποιο web design και άλλα μου δίνει ο Firefox, άλλα ο Chrome, ο Opera, ΙΕ. Μόνο ο Safari μου δείχνει ότι ακριβώς και το Photoshop. Από Linux βλέπω ότι και σε Windows στο Photoshop και Safari και όλοι οι browsers τα δείχνουν σωστά (μάλλον). Επίσης άνοιξα το PSD και σε ένα Mac και εκεί είναι σωστά όλα όπως στο Photoshop στα Windows. (άρχισε το σχόλιο μου να γίνεται γρίφος) Στο Color Management, όλα είναι default. Υ.Γ. Στην δεύτερη οθόνη μου που είναι μια παλιά LG 19" όλα δείχνουν κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα