digisol Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Φίλοι μου καλησπέρα, Από μία ματιά που έριξα στο forum δεν βρήκα κάποιο αντίστοιχο topic και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Έχω φτιάξει ένα web radio το οποίο παίζει με το jazler. Tο jazler λοιπόν κάνει export κάποια .xml αρχεία με τις πληροφορίες για τα κομμάτια που βρίσκονται on air, αυτά που παίχτηκαν και για τα επόμενα. Αυτό που προσπαθώ να κάνω, είναι μετατρέψω την πληροφορία του .xml σε html ώστε να μπορέσω να την τοποθετήσω σε ιστοσελίδα και φυσικά να μπορώ να επεξεργαστώ και την απεικόνιση της πληροφορίας (bold, size, color κλπ) Tα xml αρχεία, ανανεώνονται κάθε φορά που αλλάζει τραγούδι, επομένως θα πρέπει και η μετατροπή να γίνεται επαναλαμβανόμενα. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν με ενδιαφέρει το refresh στη σελίδα, αλλά το ότι όταν αλλάξει το κομμάτι που παίζει ας πούμε, με ένα refresh θα δείχνει τα στοιχεία του καινούργιου. Σας επισυνάπτω ένα αρχείο .xml για να δείτε ένα παράδειγμα και να μπορείτε να με κατευθύνετε ακόμα καλύτερα. Δεν είμαι προγραμματιστής οπότε θα ήθελα με απλά λογάκια να μου εξηγήσετε τι μπορώ να κάνω. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. air.xml
bnvdarklord Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Αυτό που θες γινεται με χρήση XSL, αλλα μπορείς επισης να διαβάζεις το αρχειο με php/asp και να περνεις τα στοιχεια που θες και να τα προσθετεις στην σελίδα σου.
x_maras Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δες και αυτό το tutorial πως να κάνεις parse xml με jquery
digisol Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Παιδιά σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, αλλά δυστυχώς δεν με βοήθησαν οι προτάσεις σας. Όπως ανέφερα και στο μήνυμά μου, δεν είμαι προγραμματιστής, οπότε δεν καταλαβαίνω και πολλά. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου δώσετε κάποιες οδηγίες σύμφωνα με το αρχείο που έχω επισυνάψει, γιατί και από αναζητήσεις που έκανα στο Google, βρήκα διάφορα παραδείγματα, αλλά δεν λειτούργησαν στη δική μου περίπτωση. Σας ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια.
kar4fl3x Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Ελα φιλε, ελπιζω να βοηθαω, βαλε το σωστο URL/PATH (line3) που εχεις το αρχειο και τρεξε αυτο το php. <?php $doc = new DOMDocument(); $doc->load('URL/YOURPATH', LIBXML_DTDLOAD); $arrFeeds = array(); foreach ($doc->getElementsByTagName('Event') as $node) { $itemRSS = array ( 'Song' => $node->getElementsByTagName('Song')->item(0)->nodeValue, 'Artist' => $node->getElementsByTagName('Artist')->item(0)->nodeValue ); array_push($arrFeeds, $itemRSS); } echo '<div><b>' . $arrFeeds[0]['Song'] . '</b><br/><span style="color: #2e6ab2">' . $arrFeeds[0]['Artist'] . '</span></div>'; ?>
digisol Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Φίλε kar4fl3x, Σε ευχαριστώ για το κόπο που έκανες να μου φτιάξεις τον κώδικα, αλλά δυστυχώς δεν εμφανίζει τίποτα.
kar4fl3x Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Ισως θα πρεπει να κοιταξεις λιγο το xml file που δημιουργει το προγραμμα σου. Τρεξε αυτα τα 2 files που σου επισυναπτω. Δουλευουν κανονικα, και ειναι ακριβως κομμενα ραμμενα για την περιπτωση σου!!! air.xml xml.php
digisol Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Φίλε μου kar4fl3x, Όπως μου τα έστειλες λειτουργούν, αλλά υπάρχει ένα θεματάκι με το xml που βγάζει το πρόγραμμα. Δυστυχώς δεν μπορεί να τροποποιηθεί και βγαίνει μόνο στη μορφή που το ανέβασα στο forum, οπότε θα πρέπει να δούμε αν υπάρχει λύσει να λειτουργήσει με αυτό. Και πάλι σε ευχαριστώ για τη βοήθειά σου.
warlock9_0 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 αυτό που θες είναι το xsl πχ στον ίδιο φάκελο βάζεις το xml σου σαν air.xml αυτό σαν air.xsl ><xsl:stylesheet version="1.0" xmlns:xsl="http://www.w3.org/1999/XSL/Transform"> <xsl:template match="Schedule"> <xsl:apply-templates/> </xsl:template> <xsl:template match="Event"> <xsl:apply-templates/> </xsl:template> <xsl:template match="Song"> <html> <body> <xsl:value-of select="@title"/> <br/> <xsl:for-each select="Artist"> <xsl:value-of select="@name"/> </xsl:for-each> <br/> <xsl:for-each select="Jazler"> <xsl:value-of select="@ID"/> </xsl:for-each> <br/> <xsl:for-each select="PlayLister"> <xsl:value-of select="@ID"/> </xsl:for-each> <br/> <xsl:for-each select="Media"> <xsl:value-of select="@runTime"/> </xsl:for-each> <br/> <xsl:for-each select="Expire"> <xsl:value-of select="@Time"/> </xsl:for-each> </body> </html> </xsl:template> </xsl:stylesheet> και αυτό σαν index.php ><?php $xml=new DOMDocument('1.0','UTF-8'); $xml->load("air.xml"); $xsl=new DOMDocument('1.0','UTF-8'); $xsl->load("air.xsl"); $xslt=new XSLTProcessor(); $xslt->importStylesheet($xsl); echo $xslt->transformToXML($xml); ?> και το αποτέλεσμα είναι αυτό
digisol Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Φίλε warlock9_0, Με τα αρχεία που μου έστειλες λειτουργεί μια χαρά. Σε ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια και φυσικά και όσους προσπάθησαν να βοηθήσουν. Να είστε καλά και καλή συνέχεια.
jimpap19 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Στην ιστοσελιδα σου ποιο κώδικα html εβαλες ωστε να σου βγάζει τα τραγούδια γιατί εγώ βάζω αυτόν του jazler αλλα μου λέει μόνο:CURARTIST : Current ArtistCURTITLE : Current TitleCURSTARTTIME : Current Start Time (System Format)CURSTARTTIME24 : Current Start Time (24h Format)CURPLAYLISTERID : Current Playlister IDCURDURATION : Current Duration χωρίς να τα ανανεώνει παρόλο που το έχω συνδέσει με την ιστοσελίδα μου και μου έχει δημηουργήσει στο root όλα τα αρχεία
exarhis Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 έγινε μεγάλη συζήτηση. Μόνο με php γίνετε αυτό. Με το client side γίνετε προς το παρών. Και πρέπει να έχεις να επενδύσεις πάνω στο marketing
Luciddream Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 έγινε μεγάλη συζήτηση. Μόνο με php γίνετε αυτό. Με το client side γίνετε προς το παρών. Και πρέπει να έχεις να επενδύσεις πάνω στο marketing αυτή η πρόταση από google translate είναι? γιατί δεν βγάζει κανένα νόημα.
kalopc Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια εχω στον server και τα τρια αρχείαair.xml air.xslindex.phpΟταν μπαινω στο http://mydomain.com/index.phpto php βγαινει κενο τι κανω λαθος ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα