ktiniatros Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Βρήκα αυτήν την οθόνη στα 109Ε τελική. Αξίζει να την πάρω για επέκταση του laptop μου; Χρήση για browsing & coding μόνο. (όχι παιχνίδια). Αν την έχει κανείς, ας μου πει plz αν βρήκε τίποτα αρνητικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
telarin Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) σε αυτά τα λεφτά τα panel που βάζουν είναι τραγικά. Το συγκεκριμένο το έχω δει και είναι για την χωματερή. Δώσε κάτι παραπάνω, ανέβα στα 140 περίπου και κατέβα στις 22'' και είσαι οκ. Προτάσεις σε LG τo IPS226V με ips πανελ, φυσικά παίζουν και άλλα πολλά. προκειται για τα μάτια σου, μονιτορ δεν αλλάζεις συχνά, 30 ε είναι αστείο ποσό όταν μπαίνει στην μέση η υγεία. Παρεπιμπτόντως τα έχεις μπλέξει λίγο, στα παιχνίδια είμαστε πιο χαλαροί σε θέματα εικόνας λόγω γρήγορης κίνησης, το input lag παλεύεται πλέον σε όλα, στα στατικά ξεχωρίζει η σαβούρα απ'το στάρι. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2012 από telarin
ktiniatros Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Συμφωνώ. Πήγα την είδα από κοντά και είναι για τα μπάζα. Μακριά.
sakis.kom Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Γιατρέ μου ... που την είχες βρει 109ε? Στα 165 την βρίσκω αυτήν την στιγμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα