vagliep Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Καλημέρα... Τις τελευταίες μέρες όταν παίζω παιχνίδια, παγώνει η οθόνη και εμφανίζονται "χιονάκια" και δεν ανταποκρίνεται ο υπολογιστής. Έκανα test τους δίσκους με το Hard Disk Sentinel και μου εμφανίζει ότι είναι απόλυτα υγιείς. Άλλαξα και τα καλώδια τοποθετώντας τα σε άλλες θύρες Sata του motherboard αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα. Οι θερμοκρασίες διατηρούνται σε φυσιολογικά επίπεδα (πρόσφατα έκανα και καθαρισμό του Η/Υ). CPU: AMD ATHLON II X4 640 3.0Ghz Motherboard: ASUS M2A-VM Hard Disk: SATA II 500GB & SATA II 250GB(στον δεύτερο βρίσκεται το λειτουργικό) Μνήμες: KINGSTON 2GB DDR2 800MHz Κάρτα γραφικών: TWINTECH 9800GT 512MB DDR3 Τροφοδοτικό: 550WATT CHIEFTEC Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ πολύ..
geowizard Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 drivers update και defragment εκανες; btw καλωσορισες
venumis Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Αν εχεις Windows Vista ή Windows 7 θα πρέπει να πας στα 4gb μνήμη. Αν εχεις windows XP αλλά παίζεις πιο σύγχρονα παιχνίδια πάλι θα πρέπει να πας στα 4gb ram Επίσης σιγουρέψου οτι απο drivers πας καλά και επίσης δεν εχεις καμία περίεργη συσκεύη στις USB θύρες σου.
vagliep Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 geowizard ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Έχω κάνει update στους drivers και defragment αλλά δεν άλλαξε κάτι. Επίσης δε νομίζω να φταίει που η μνήμη είναι 2GB (είναι λίγη όπως και να το κάνουμε αλλά δε συμφέρει να την αναβαθμίσω από τη στιγμή που είναι πιο ακριβές από τις DDR3) γιατί εδώ και πολύ καιρό παίζει άνετα παιχνίδια όπως το τελευταίο Call of Duty χωρίς κάποιο πρόβλημα. Επίσης δεν έχω προσθέσει κάποια συσκευή τον τελευταίο καιρό. Μήπως φταίει η κάρτα γραφικών, γιατί λειτουργεί σε σχετικά υψηλές θερμοκρασίες;(αν και είχα διαβάσει ότι η 9800 δουλεύει στους 60-80 βαθμούς) Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να κάνω test στην κάρτα γραφικών;
vagliep Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Πλέον η οθόνη κολάει ακόμα και στα BIOS!!! Έβγαλα την κάρτα γραφικών και δούλεψα το PC με την ενσωματωμένη που έχει η μητρική και πάλι τα ίδια. 'Αλλαξα το τροφοδοτικό μήπως και δεν έδινε το κατάλληλο ρεύμα αλλά πάλι τα ίδια. Μήπως φταίει η μητρική;
@topos Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 θερμοκρασιες cpu? κανε ενα clear cmos.αν δεν εχει κουμπα κι η μητρικη το κανεις αφαιροντας την μπαταρια της μητρικης. σου κανει κανενα "μπιπ" η μητρικη οταν τον αναβεις?
vagliep Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 θερμοκρασιες cpu? κανε ενα clear cmos.αν δεν εχει κουμπα κι η μητρικη το κανεις αφαιροντας την μπαταρια της μητρικης. σου κανει κανενα "μπιπ" η μητρικη οταν τον αναβεις? το έκανα αλλα πάλι τα ίδια. Η μητρική δεν κάνει κανενα "μπιμ" όταν τον ανάβω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα