Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον παιδια εδω θα σας θεσω την μεγαλυτερη απορρια που μου εχει δημιουργιθει ποτε πανω στο θεμα των ηχειων. Λοιπον πριν μια εβδομαδα περιπου επαιξα ενα απο τα αγαπημενα μου τραγουδεια..Εκει που το ακουγα λοιπον η φωνη του τραγουδιστη ακουγοτανε αλλα σε πολυ ασχημη ποιοτητα σαν να ειναι ηχειο απο την δεκαετια του 80... Ετσι λοιπον δοκιμασα και αλλα τραγουδεια και εκανε ακριβως το ιδιο πραγμα....Με αποτελεσμα να πιστεψω πως εφτεγαν τα ηχεια διοτι τα ειχα πολλα χρονια...Ετσι λοιπον αγορα τα LOGITECH S220 που τα εχει και ενας φιλος μου και βγαζουν πολυ καλο ηχο....Αλλα μου κανουν το ιδιο πραγμα....Οποτε σκεφτηκα πως το προβλημα ερχεται απο την καρτα ηχου η οποια ειναι της motherboard... Ομως δεν καταλαβαινω.. Ενω ολα μερη του τραγουδιου ακουγοντε σωστα..Δηλαδη τα μπασα και ολα αυτα ειναι σε καποια σημεια που κανει αυτο το πραγμα..Μηπως εχεται ιδεα τι ειναι????? Please help τηα τρελαθω.......

Ενα παραδειγμα γ να καταλαβεται..

Αυτα τα τραγουδεια τα παιζει τελεια χωρισ το παραμικρο προβλημα: http://www.youtube.com/watch?v=HBxt_v0WF6Y&list=FL3Y1XQ5GmMNv6dI1ce8DWVA&index=1&feature=plpp_video

Ενω αυτο τραγουδει το παιζει ασχημα απο το 0.18 : http://www.youtube.com/watch?v=wWC_WZ7gd6g

Επεξ/σία από fastarsolid
Δημοσ.

Μήπως έχεις κάποιο εφε ενεργοποιημένο στην κάρτα ήχου; Aπο το τα specs της μητρικής σου βλέπω έχεις realtek, δεν το control panel κάπου θα λέει realtek και τσέκαρέ το.

Δημοσ.

Μήπως έχεις κάποιο εφε ενεργοποιημένο στην κάρτα ήχου; Aπο το τα specs της μητρικής σου βλέπω έχεις realtek, δεν το control panel κάπου θα λέει realtek και τσέκαρέ το.

Λοιπον απεγκατεστησα το Realtek driver και εμεινα μονο με των windows 7 αλλα εχω παλι το ιδιο αποτελεσμα.... Πφφφφφ..Μα τη μπορει να ειναι?? Παιζει να εχει χ;αλασει αλλα να παιζει κανονικα το τραγουδει εκτος απο καποια σημεια? Ημμμ βασικα οταν μπαινει το μπασο κανει μυγιες...Πφφφφφ

Δημοσ.

Επηρεασμένος από το avatar σου και χωρίς καν να έχω ελέγξει την πηγή – video που παραθέτεις.

Γιατί δε βάζει ένα Linux live cd να δοκιμάσεις???

Δημοσ.

Επηρεασμένος από το avatar σου και χωρίς καν να έχω ελέγξει την πηγή – video που παραθέτεις.

Γιατί δε βάζει ένα Linux live cd να δοκιμάσεις???

Mπορεις να μου πεις που θα τα βρω και τι ακριβως να δοκιμασω απο εκει? Και πως να το κανω :D

Δημοσ.

Λοιπον παιδια παρατηρησα κατι. Λοιπον επελξα ενα απο τα τραγουδεια που ακουγονται πολυ ασχημα..το ακουσα αρχικα στο youtube..η καταστροφη η ιδια...Το καταβασα και το επαιξα με το winamp..απλα θεικο..Οπως θα επρεπε να ειναι..Αρα μηπως παιζει να ειναι ιος?? Η κατι με το Flash player? Αλλα αυτο το κανει και στον firefox στο chrome.... Ιδέες?

Δημοσ.

Θα πω κάτι στην τύχη αλλά δε χάνουμε τίποτα. Όπως είναι ανοιχτό το video, δεξί κλικ πάνω του, settings και κλείσε το hardware acceleration.

Δημοσ.

Θα πω κάτι στην τύχη αλλά δε χάνουμε τίποτα. Όπως είναι ανοιχτό το video, δεξί κλικ πάνω του, settings και κλείσε το hardware acceleration.

Λοιπον το εφτιαjα επιτελους..τελικα απο οτι καταλαβα ηθελε ενα uninstall του l2 και ενα ccleaner στα registry kai ena full clean το οποιο ηταν 5 gb :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...