yassan Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 καλημέρα, θέλω να παίζω μουσική απο στικάκι, μέσω αποκωδικοποιητή digea. εχω 2 προβλήματα, 1, αυξομείωση ηχου, και 2, συνεχής αναπαραγωγή , χωρίς κενά. κάθε βοήθεια δεκτή.
TheELF Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 1, αυξομείωση ηχου αν εννοείς μεταξύ των κομματιών τότε δες κάποιο normalize πρόγραμμα π.χ. το mp3gain ή το format factory και 2, συνεχής αναπαραγωγή , αν δεν έχει ρυθμίσεις στο μενού της digea τότε αναγκαστικά θα πρέπει να βάλεις fadein στα κομμάτια ή και gap.
yassan Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 σε ευχαριστώ, αν κατάλαβα καλά, αυτά τα κάνω στον υπολογιστή μου πρώτα, και θα ισχύσουν μετά και στο στικάκι, ε ?
TheELF Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Ναι επεμβαίνεις απευθείας στα κομμάτια οπότε όπου και να τα παίξεις μετά το ίδιο θα είναι.
yassan Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 με το mp3gain, εντάξει, το fade in / gap πως το κάνω ?
TheELF Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 http://www.modernstreet.com/useful-tips/edit-an-mp3-song-to-add-extra-silent-time/ βάζεις όσα δεύτερα «ησυχίας» θέλεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα