Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια

Ψάχνω για ενα κινητο οπου να μπορω να άλλαζω θεματα οπως στα windows ωστε να μπορω να το χρησιμοποιοω και νυχτα οπου με ενοχλει ο εντονος φωτισμος και τα ανοιχτα χρώματα (οπως το με αντιθέσεις#2 που βγαζει μαυρο φοντο και πράσινα γράμματα) αλλα και να αλλάζει παλι ευκολα σε ενα πιο "ανοιχτόχρωμο" την ημέρα ... μου ειπαν οτι με android ισως μπορω να κανω κατι τετοιο ...

Επισης θέλω και οθονη touch screen ωστε να μπορω να γραφω ευκολα σημειωσεις με πενακι .. μου ειπαν οτι τα touch screen το κανουν αυτο αρκει να εχεις το ειδικο πενακι ...

εχω καταληξει σε δυο μοντελα αλλα δεν ξερω ποιο θα αντεξει καλυτερα στο χρονο, γιατι τα sony ericsson που επαιρνα τοσο καιρο μετα απο περιπου 1,5 χρονο θελαν άλλαγμα .... εσείς τι λέτε ??

ευχαριστώ

SAMSUNG GALAXY Y

Nokia 500

Δημοσ.

Galaxy Y..Αμα αγορασεις και πενακι μπορεις να "ζωγραφιζεις" στο πληκτρολογιο και να γραφει λεξεις. Θα το δεις αμα το αγορασεις. Πολυ καλο κινητο..

Δημοσ.

Galaxy Y..Αμα αγορασεις και πενακι μπορεις να "ζωγραφιζεις" στο πληκτρολογιο και να γραφει λεξεις. Θα το δεις αμα το αγορασεις. Πολυ καλο κινητο..

αντε ... αυτο ειναι φοβερο !!!!!!!

• Moderators
Δημοσ.

αν πιανουν τα χερια σου μπορεις να φτιαξεις και μονο σου το πενακι αν θες με ελαχιστα λεφτα(<5ευρο)

αν θες πες μου να σου στειλω λεπτομερειες

Δημοσ.

αν πιανουν τα χερια σου μπορεις να φτιαξεις και μονο σου το πενακι αν θες με ελαχιστα λεφτα(<5ευρο)

αν θες πες μου να σου στειλω λεπτομερειες

πόσο περιπου πανε αυτα τα πενακια ? ειναι ακριβα ? ειμαι λιγο ασχετος απο αυτα

• Moderators
Δημοσ.

πόσο περιπου πανε αυτα τα πενακια ? ειναι ακριβα ? ειμαι λιγο ασχετος απο αυτα

Mπα παμφθηνα ειναι σε εξεφτελιστικο σημειο. Οριστε 10 με ενα προχειρο search. Eιμαι σιγουρος πως μπορεις να βρεις και ενα, με λιγοτερο απο 1 ευρω :lol:

Απλα δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο θα βολευει το πενακι σε τοσο μικρη οθονη. Εικαζω πως δεν...

http://www.ebay.com/itm/10x-Universal-Capacitive-Stylus-Touch-Screen-Pen-For-Tablet-PC-i-Pad-Smart-Phone-/110853918238?pt=US_Tablet_Accessories&hash=item19cf688e1e

Δημοσ.

μια φιλη μου εχει αυτο και ειναι ευχαριστημενη ... ειναι γυρω στα 50 ευρω πανω απο το Y ... τα αξιζει λετε μονο για αυτα που ζηταω η να μείνω στο Y ??

GT-S5830

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...