vag007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 θελω να κανω μια αγορα αλλα μπορω να παρω μονο ενα απο τα 2 παιχνιδια λογο οικονομικων..ποιο νομιζεται οτι θα με κολλησει περισσοτερο μιας και εχει πεσει μια ξεραηλα τελευταια..
mpasketpro Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Όχι πως εχω παιξει κατι απο τα 2.. Κρινοντας τα σχολεια του official diablo III post του insomnia τοτε θα προτεινα το Diablo.
Angeldust Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Guild Wars 2 Αλλά δεν έχει καμμία σχέση το ένα παιχνίδι με το άλλο. Επίσης το GW2 δεν έχει βγει ακόμα και απ'οτι βλέπω θα αργήσει, πάμε για Q4 2012 1
Gilmaru Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Είναι σα να ρωτάς "να πάρω παγωτό ή σοκολάτα?", ο καθένας θα απαντήσει ανάλογα με τα δικά του γούστα. Εγώ περιμένω το Guild Wars 2 πως και πως, αλλά το θέμα μ' αυτό είναι ότι δεν ξέρουμε πότε βαίνει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Άλλο το GW2 και άλλο το Diablo 3. Αν έχεις χρόνο, τα παίζεις και τα δύο.
gio@ Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 αυτο ελεγα και με τον φιλο μου πιο να παρουμε και τελικα ειπαμε diablo
vag007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 http://www.skroutz.gr/s/1683780/Guild-Wars-2.html και αυτα τι ειναι???
activex Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 http://www.skroutz.gr/s/1683780/Guild-Wars-2.html και αυτα τι ειναι??? Προπαραγγελία...
vag007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 επειδη γραφουν και σε ποσες εργασιμες θα παρδωθει..οκ σε ευχαριστω!!
kom Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο το diablo το θεωρώ βαρετό και επαναλαμβανόμενο εφόσον το τελειώσεις το normal και ξεκινήσεις τα nightmare/hell/inferno - στην ουσία τα ίδια θα κάνεις με άλλα drops όσο για το pvp του,no comments υπάρχουν άλλα πολύ καλύτερα ίδιου στυλ από steam από την άλλη αν θες ένα game με βάθος χρόνου τότε guildwars 2 δεν μετάνιωσα που έδωσα €50 αλλά θα μετανιώσω που όταν βγει το guildwars 2 θα βάλω στο ράφι το diablo όλα τα παραπάνω είναι προσωπική άποψη, ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα και απόψεις για κάθε τίτλο
nicoc89 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Προπαραγγελία... το ξέρω αλλα γιατι γράφουν μερικά "σε απόθεμα" ?
activex Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 το ξέρω αλλα γιατι γράφουν μερικά "σε απόθεμα" ? Αν πας παρακάτω να παραγγείλεις θα δεις ότι λένε όλοι προπαραγγελία...
nicoc89 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Αν πας παρακάτω να παραγγείλεις θα δεις ότι λένε όλοι προπαραγγελία... αυτό το ξέρω απλά απορώ γιατι λένε ψέματα οτι το έχουν σε απόθεμα ενώ δεν έχει βγει καν.
Palp Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Είναι προαγορά του παιχνιδιού και το κουτί περιέχει το serial code. Το αρχείο εγκατάστασης (και το παιχνίδι) το κατεβάζεις από την Ncsoft. Standard Edition (Europe)—Customers will buy the Standard Edition Pre-Purchase box and receive their serial code. This is the only serial code customers will receive and will grant access to the Beta Weekend Events, three-day Headstart Access, the Hero's Band digital item, and full access to the final live game. Customers will not need to return to the retailer to receive another serial code. http://www.guildwars2.com/en/the-game/game-faq/#forty-five
Han Solo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 τελικα μετα απο την αγορα των guild wars 2 και diablo 3 αυτο που με κρατησε ειναι .... το guild wars 2 ο λογος ειναι οτι το guild wars 2 ειναι ενα υπερπληρες mmo χωρις συνδρομη ενω το diablo 3 ενα αρκετα καλο hack & slash rpg αλλα μεχρι εκει ,δεν παει το πραγμα παραπερα ενω το guild wars 2 εχει ολα τα στοιχεια για περαιτερω αναπτυξη και λειτουργιες αλλα και βελτιωσεις που ειναι και το ζητουμενο ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα