Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτος απο το thermaltake ... το οποιο ειναι πολυ καλο μεν μικρο δε... ολα τα αλλα που εβαλες ειναι παρε το ενα και βαρα το αλλο!

Δες κατι σε corsair 430- 500 η κανενα lepa στα ιδια κυβικα!

Αν και εγω πιστευω οτι το fortron που εχεις μαλλον θα την αντεξει την καρτουλα!

Δημοσ.

Φίλε μου το bf3 μην περιμένεις να είναι playable με τον celeron εκτός αν εισαι ο κοκολίνος

Δημοσ.

Εκτος απο το thermaltake ... το οποιο ειναι πολυ καλο μεν μικρο δε... ολα τα αλλα που εβαλες ειναι παρε το ενα και βαρα το αλλο!

Δες κατι σε corsair 430- 500 η κανενα lepa στα ιδια κυβικα!

Αν και εγω πιστευω οτι το fortron που εχεις μαλλον θα την αντεξει την καρτουλα!

To 380αρη thermaltake ειναι στα ιδια με το fortron(fsp) που ηδη εχεις(τιμιοτατο).

Συμφωνα με αυτο εχει max καταναλωση(ολο το συστημα)321w,ομως εσενα ο cpu καταναλωνει σιγουρα λιγοτερα απο κλοκαρισμενο Core i7 965 του test.(μπορει και 40-50watt λιγοτερα)

Mε τα παραπανω δεδομενα θα τσιμπουσα μονο την 5750/5770 κ θα την δοκιμαζα στο fsp(fortron).

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

φιλε δεινοσαυρε σε ευχαριστω για την αμεση απαντιση σου αυτη που προτεινεις σκεφτομαι και εγω να παρω σαν καρτα η χφχ ειναι καλη?αξιζει να τη τσιμπησω μιας και ηρθε η ωρα πλεον στα χρηματα δεν βρισκω κατι καλυτερο!

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

μετα απο καιρο η καρτα ηρθε και ειναι αυτη http://www.skroutz.gr/s/444323/XFX-Radeon-HD7770-1GB-Double-Dissipation-Edition.html

το προβλημα ειναι ποσ το τροφοδοτικο δεν βγαζει αμεσως 6-pin  header ποιοσ τροπος υπαρχει για να τη βαλω !το τροφοδοτικο φαινεται στα πισω σχολια!

με αυτο θα μπορω να τη συνδεσω? http://www.epartsandmore.com/6-pin-power-adapter-cable-2759-prd1.htm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...