Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν βρηκα την εντολη Sata AHCI Mode

που ειναι

sto Advanced Bios Features?

Σου το είπαν τα παιδιά πιό πάνω αν το γυρίσεις σε AHCI MODE τώρα, ενώ έχεις κάνει εγκατάσταση win σε ide mode ο υπολογ θα κολλήσει.Θα πρέπει να κάνεις εκ νέου εγκατάσταση win η να τροποποιήσεις την registry

Googλαρε πως γίνεται.Αν δεν το βρείς θα σου φτιάξω οδηγό

Δημοσ.

Σου το είπαν τα παιδιά πιό πάνω αν το γυρίσεις σε AHCI MODE τώρα, ενώ έχεις κάνει εγκατάσταση win σε ide mode ο υπολογ θα κολλήσει.Θα πρέπει να κάνεις εκ νέου εγκατάσταση win η να τροποποιήσεις την registry

Googλαρε πως γίνεται.Αν δεν το βρείς θα σου φτιάξω οδηγό

ψηλοκατάλαβα τι ειναι και τι κανει η registry , αλλα δεν εχω ιδεα τι πρέπει να κάνω... μπορεις να με βοηθήσεις...να με κατατοπίσεις , οπως ειπα ειμαι αρχάριος σε αυτα

αν ειναι να γινει σωστη δουλειά ετσι οκ, αλλιως να ξαναπεράσω τα windows.. ti na κανω....???!!

εδωσα τοσα λεφτα για τον ssd κριμα ειναι να μην λειτουργεί σωστα...

Ευχαριστώ

Δημοσ.

ψηλοκατάλαβα τι ειναι και τι κανει η registry , αλλα δεν εχω ιδεα τι πρέπει να κάνω... μπορεις να με βοηθήσεις...να με κατατοπίσεις , οπως ειπα ειμαι αρχάριος σε αυτα

αν ειναι να γινει σωστη δουλειά ετσι οκ, αλλιως να ξαναπεράσω τα windows.. ti na κανω....???!!

εδωσα τοσα λεφτα για τον ssd κριμα ειναι να μην λειτουργεί σωστα...

Ευχαριστώ

Θα κάνεις αυτό

http://www.ocztechnologyforum.com/forum/content.php?286-Change-from-IDE-to-AHCI-after-Installation

Μετά θα πάς στο site της μητρικής σου, θα κατεβασεις και θα κάνεις intall τους AHCI drivers.

Στο reboot θα μπεις στο bios και εκει που λέει κάτι για σκληρους δίσκους,raid κ.λ.π θα δώσεις την επιλογή AHCI.

Μετά θα είσαι χαρούμενος με 30%+ περίπου στην ταχυτητα του δίσκου σου :)

Δημοσ.

3a2d8bd5.png

sssssss.jpg

*πριν και μετα....

εκανα αυτα που ελεγε το site

η διαφορα ειναι πολυ μεγάλη.. εγινε αισθητή ακόμα και στο τερματισμο του υπολογιστη... κλείνει το pc πριν προλαβω να αφησω το "κλικ".. :-D :-D

σας ευχαριστώ πολύ οσους ασχολήθηκαν με το πρόβλημά μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...