Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειαζομαι τα "φώτα" σας σχετικα με τον OCZ Agility 3 που πηρα..

Καταρχάς ειμαι αρχάριος και έχω μπερδευτεί αρκετα με τις οδηγίες που εχει στην αρχη, καιδεν μπορεσα να καταλάβω τι ακριβώς πρέπει να κάνω..

τον τοποθέτησα στο pc και πέρασα τα windows επάνω (win 7 ultimate 64) χωρις να κάνω κάποια ρύθμιση..

κάνοντας τα τεστ ταχύτητας βλέπω ότι oι ταχύτητες του ειναι πολύ πιο χαμηλές απο παρόμοιους OCZ Agility 3

κατέβασα απο το site της OCZ το OCZtoolboxMP . Εχει το Firmware 2.15 και οταν παω να κανω update Μου λεει οτι δεν γίνετε γιατι ειναι ο primary drive..

τι πρεπει να κάνω για να τον αναβαθμίσω , και γενικα για να δουλεύει στο max...????!!!!

ΥΓ τον εχω συνδεση με sata 3

ευχαριστώ

Δημοσ.

Ποιο προγραμμα χρησιμοποιεις για να τον μετρησεις?

Για να κανεις την αναβαθμιση πρεπει να περασεις win σε καποιο αλλο σκληρο και μετα να τον αναβαθμισεις απο εκει!

Δημοσ.

το AS SSD Benchmark

να περασω παλι τα windows αλλου δεν παιζει...

αν τον βγάλω και το τοποθετησω σε αλλο pc και του κάνω απο εκει αναβάθμιση..?? ειναι απαραίτητη η αναβάθμιση για τη σωστή λειτουργία? τι αλλο πρέπει να κάνω

Δημοσ.
το AS SSD Benchmark

να περασω παλι τα windows αλλου δεν παιζει...

αν τον βγάλω και το τοποθετησω σε αλλο pc και του κάνω απο εκει αναβάθμιση..?? ειναι απαραίτητη η αναβάθμιση για τη σωστή λειτουργία? τι αλλο πρέπει να κάνω

Παμε αλλη μια λοιπον... για σκληρους με sandforce controller χρησιμοποιουμε παντα το ΑΤΤΟ για μετρησεις! Δοκιμασε το και ποσταρε εδω τα αποτελεσματα!

Το αλλο που λες ναι γινεται!

Καλο ειναι παντως η αναβαθμιση να γινει!

Δημοσ.

Παμε αλλη μια λοιπον... για σκληρους με sandforce controller χρησιμοποιουμε παντα το ΑΤΤΟ για μετρησεις! Δοκιμασε το και ποσταρε εδω τα αποτελεσματα!

Το αλλο που λες ναι γινεται!

Καλο ειναι παντως η αναβαθμιση να γινει!

σερνετε?

3a2d8bd5.png

ΥΓ sandforce controller...??? τι ειναι?

Δημοσ.

Μηπως τον εχεις συνδεδεμενο σε sata 2 θυρα?

Sandforce ειναι το ειδος της πλακετας που βρισκεται πανω στον ssd για να ελεγχει ολες τις λειτουργίες του!

Δημοσ.

τον τοποθέτησα στο pc και πέρασα τα windows επάνω (win 7 ultimate 64) χωρις να κάνω κάποια ρύθμιση..

Δεν γύρισες το ide σε ahci από το bios? Τα νούμερα είναι μεν χαμηλά για sata3 αλλά ταυτόχρονα είναι και ψηλά για sata2.

Δημοσ.

εχω μητρική Gigabyte τον συνδεσα (ton SSD) σε ενα απο τα 2 λευκα slot που εχει για sata 3

δηλαδη δεν δικαιολογείτε για κανένα λόγο αυτή η ταχύτητα ετσι...??

Δεν γύρισες το ide σε ahci από το bios? Τα νούμερα είναι μεν χαμηλά για sata3 αλλά ταυτόχρονα είναι και ψηλά για sata2.

δεν πείραξα τπτ στο bios δεν μπήκα καθόλου..

μπορεις να μου πεις τι ακριβώς πρέπει να αλλάξω και πως?

Δημοσ.

θα υπαρχει καπου επιλογη sata mode και θα ειναι ide γυρνα το σε ahci

λες με αυτο να διωρθοθεί..?

τελειώνω μια αντιγραφή που κάνω και το αλλάζω.... thx men

Δημοσ.

λες με αυτο να διωρθοθεί..?

τελειώνω μια αντιγραφή που κάνω και το αλλάζω.... thx men

Τις βλεπω να ερχονται τις μπλε οθονες....

Ρε παιδες πρωτα προιδοποιει ο κοσμος οτι αν κανει την αλλαγη θα χρεαστει registry hack η επανεγκατασταση windows και μετα του λεει να προχωρησει στην αλλαγη!

Κατι πηγε να πει ο δινο αλλα ετσι οπως το ειπε αναθεμα με αν καταλαβε ο αλλος τι εννοει!

Δημοσ.

Τις βλεπω να ερχονται τις μπλε οθονες....

Ρε παιδες πρωτα προιδοποιει ο κοσμος οτι αν κανει την αλλαγη θα χρεαστει registry hack η επανεγκατασταση windows και μετα του λεει να προχωρησει στην αλλαγη!

Κατι πηγε να πει ο δινο αλλα ετσι οπως το ειπε αναθεμα με αν καταλαβε ο αλλος τι εννοει!

οπως ειπα και πριν ειμαι αρχαριος.. ας μου πει καποιος τι πρεπει να κανω...

σας παρακαλω...

μην κανω κατι λαθος και το "καψω" το pc

να την κανω αυτη την αλλαγη απο το bios??

Δημοσ.

Πλέον απο την στιγμη που εχεις κανει ηδη εγκατασταση win γινεται μεν αλλα μονο με αλλαγες στην registry η επανεγκατασταση των win. Στο bios δες αυτό (αν λέει ide ή ahci):

fixed κάπως?

Now its fixed!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...