elepap Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Καλησπέρα σας. Έχω το Navigon 2110max με χάρτες για την Ευρώπη. Θέλω να αλλάξω τους χάρτες γιατί τους έχω 3 χρόνια. Βρήκα άλλους χάρτες 2011, τους κατέβασα από το internet και τώρα θέλω να τους περάσω στην συσκευή. Δεν έχω κάνει ποτέ αυτή τη διαδιακασία και δεν ξέρω!Φαντάζομαι δεν είναι ένα απλό copy-paste από τον υπολογιστή μου στην κάρτα του navigon. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως θα τους μεταφέρω? Επίσης, γίνεται να κρατήσω μέσα στο navigon και τους παλιούς χάρτες? Γιατί δνε είμαι σίγουρη αν οι χάρτες που κατέβασα είναι καλοί. Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Τα Q1,Q2,Q3,Q4 τι ακριβώς είναι; Από τα αρχεία που έχει η καρτα του Navigon μου δεν μπορώ να καταλάβω τι Q είναι. Πως μπορώ να το δώ; Αν έχω για παράδειγμα το Q1, μπορώ να βάλω χάρτες μόνο με Q2; Δεν μπορώ με Q3 ή Q4;
HamerZ Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Για την τοποθέτιση των χαρτών 6. Place desired map file(s) from "Maps" folder in archive into "Map" folder on memory card in folder "Navigon".
elepap Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Απ' ότι κατλάβα εννοείς να κάνω ένα copy-paste τους καινούριους χάρτες στο φάκελο Map του Navigon. Το είχα κάνει αυτό αλλά δεν λειτούργησε, δεν ξεκινούσε η πλοήγηση. Έβαλα όλα τα αρχεία .map και .nfs, αλλά τίποτα....
HamerZ Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 αυτό που έγραψα είναι από οδηγίες για εγκατάσταση κτλ του προγράμματος και τις βρήκα στο thepiratebay...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα