Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα σας.Αγόρασα πριν 4 μήνες το TV-TUNER Redi pc 250 της crypto.Προσπάθησα παρα πολλές φορες να κάνω την εγκατάσταση σύμφωνα με τις οδηγίες.Δεν κατάφερα ποτέ να αναγνωρίση το πρόγραμμα το στικάκι.Τηλεφώνησα στην εταιρεία και μου ζήτησαν να το στείλω για έλεγχο.Πράγματι μου έστειλαν άλλο καινούργιο και πάλι χωρίς κανένα αποτέλεσμα.Βάζω να σκανάρει τα κανάλια και μου γράφει ότι δεν βρίσκει κανένα.Πηγαίνω στις συσκευές και αναγνωρίζει οτι υπάρχει στον υπολογιστή συσκευή DVB-T. και ότι λειτουργεί σωστά.Οταν βγαίνω απο το πρόγραμμα βγαζει μύνημα ότι το πρόγραμμα Totalmedia 3,5 σταμάτησε να λειτουργεί.Προσπάθησαν και άλλοι φίλοι σε δικά τους pc να το εγκαταστήσουν με πλήρη αποτυχία.Ισως να υπάρχει κάτι που μου διαφευγει?Εχω τα win7.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποιαδήποτε βοηθειά σας.

Δημοσ.

Δοκιμασες να ανοιξεις τα windows media center και να ψαξεις καναλια απο εκει? Επισης δοκιμασε να κανεις καθαρη εγκατασταση, δηλαδη να βγαλεις οτι εχεις φορτωσει σχετικα με το crypto και μετα παλι εγκατασταση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...