alex52 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Γεια σας παιδιά θέλω να αντιγράψω ένα dvd με την βοήθεια του teamviewer αλλά δεν τα καταφέρνω , όταν κάνω σύνδεση με τον αδερφό μου ο οποίος έχει το αρχείο και ανοίγω το πρόγραμμα έγγραφης toy,μου εμφανίζει το dvd driver το δικό του αλλά εγώ θέλω να γίνει αντιγραφεί στο δικό μου driver . Γίνεται να το καταφέρω γιατί αν το κάνω drop το αρχείο θέλω 2 ημέρες;
antonl Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Γεια σας παιδιά θέλω να αντιγράψω ένα dvd με την βοήθεια του teamviewer αλλά δεν τα καταφέρνω , όταν κάνω σύνδεση με τον αδερφό μου ο οποίος έχει το αρχείο και ανοίγω το πρόγραμμα έγγραφης toy,μου εμφανίζει το dvd driver το δικό του αλλά εγώ θέλω να γίνει αντιγραφεί στο δικό μου driver . Γίνεται να το καταφέρω γιατί αν το κάνω drop το αρχείο θέλω 2 ημέρες; Όχι δε γίνεται αυτό που ζητάς. edit: Ακόμα και να μπορούσε να γίνει, πάλι 2 μέρες θα ήθελε.
alex52 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος; Επίσης αν κάνω το αρχείο κοινόχρηστο δεν θα το καταφέρω;
TheELF Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Στο ίδιο σπίτι είσαστε;;Με ethernet μέσου router για μακριά και μέσου internet; ΑΝ ισχύει το πρώτο μπορεί να κάνει κοινόχρηστο τον φάκελο με το Iso ο αδερφός σου και να έχεις κανονικά πρόσβαση στο αρχείο από το πρόγραμμα εγγραφής σου.
antonl Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Θα πρέπει να είσαστε στο ίδιο LAN για να μπορέσεις να το πάρεις μέσω shared (κοινόχρηστου) folder. Μπορείς να δοκιμάσεις να το πάρεις στήνοντας έναν ftp server στο pc του αδερφού σου αλλά και πάλι (λογικά) θα πάρει αρκετές ώρες να το κάνεις download μέσω ενός ftp client. ftp server/client
alex52 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Στο ίδιο σπίτι είσαστε;;Με ethernet μέσου router για μακριά και μέσου internet; ΑΝ ισχύει το πρώτο μπορεί να κάνει κοινόχρηστο τον φάκελο με το Iso ο αδερφός σου και να έχεις κανονικά πρόσβαση στο αρχείο από το πρόγραμμα εγγραφής σου. Όχι στο ίδιο σπίτι .Θα προσπαθήσω να το κάνω κοινόχρηστο. Θα πρέπει να είσαστε στο ίδιο LAN για να μπορέσεις να το πάρεις μέσω shared (κοινόχρηστου) folder. Μπορείς να δοκιμάσεις να το πάρεις στήνοντας έναν ftp server στο pc του αδερφού σου αλλά και πάλι (λογικά) θα πάρει αρκετές ώρες να το κάνεις download μέσω ενός ftp client. ftp server/client Δυστυχώς υπάρχει απόσταση .
geowizard Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Γεια σας παιδιά θέλω να αντιγράψω ένα dvd με την βοήθεια του teamviewer αλλά δεν τα καταφέρνω , όταν κάνω σύνδεση με τον αδερφό μου ο οποίος έχει το αρχείο και ανοίγω το πρόγραμμα έγγραφης toy,μου εμφανίζει το dvd driver το δικό του αλλά εγώ θέλω να γίνει αντιγραφεί στο δικό μου driver . Γίνεται να το καταφέρω γιατί αν το κάνω drop το αρχείο θέλω 2 ημέρες; εμενα γιατι μου τα δειχνει ετσι;
alex52 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 εμενα γιατι μου τα δειχνει ετσι; Σε όλους έτσι φαίνεται. Δικό μου το λάθος από κεκτημένη ταχύτητα
isay Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Εφόσον βρίσκεστε σε αποσταση και μιλάμε για ολόκληρο dvd, εχεις πρακτικά δυο επιλογές. Α. Να το κάνεις ISO (με το αναλογο πρόγραμμα - ΟΧΙ το wirar) και να το ανεβάσεις σε κάποιο server (π.χ. τον filedropper.com ). Μετά θα το κατεβάσεις εσύ απο τον υπολογιστή σου. Η ολη διαδικασία ειναι αρκετά χρονοβόρα και μπορεί να πάρει μέχρι και 6 ώρες αναλογα με τις ταχύτητες σας. Β. Να στο γράψει σε κανονικό dvd και να στο ταχυδρομήσει Αν επιλεξεις το Α, να ξέρεις οτι οσο «ανεβάζεις» το αρχείο, καλό ειναι να μην χρησιμοποιείται ο υπολογιστής του για κανενα αλλο λόγο (π.χ. torrents, online games, κλπ) και επισης να αποσυνδεθείς (teamviewer). Επισης θα ηταν χρησιμο να κοψετε το ISO σε μικρά κομμάτια (με το winrar ή το hjsplit) των 100MB. Αν εχεις απορίες, ρωτάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα