vatraxopedila Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Γεια σας ήθελα να ρωτήσω αν έχει χρησιμοποιήσει κάποιος theme απο την elegant themes κ αν έχει μείνει ευχαριστημένος Απ ότι εχω καταλάβει είναι γραφικά ωραία αλλα όχι τόσο modifiable όσο τα studio press εχω κοιτάξει διάφορες κριτικές στο ίντερνετ αλλα οι περισσότερες είναι απο site που περνούν commision για το elegant themes άρα δεν είναι αξιόπιστα απο την άλλη το studio press προσφέρει το genesis .θα το εκτιμούσα αν με βοηθουσατε με τυχόν προσωπικές εμπειρίες απο εταιρείες που πουλάνε wordpress themses λαμβάνοντας υπόψιν ότι με ενδιαφέρει αρκετά το design ευχαριστώ πολυ !
x_maras Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Γεια σας ήθελα να ρωτήσω αν έχει χρησιμοποιήσει κάποιος theme απο την elegant themes κ αν έχει μείνει ευχαριστημένος Απ ότι εχω καταλάβει είναι γραφικά ωραία αλλα όχι τόσο modifiable όσο τα studio press εχω κοιτάξει διάφορες κριτικές στο ίντερνετ αλλα οι περισσότερες είναι απο site που περνούν commision για το elegant themes άρα δεν είναι αξιόπιστα απο την άλλη το studio press προσφέρει το genesis .θα το εκτιμούσα αν με βοηθουσατε με τυχόν προσωπικές εμπειρίες απο εταιρείες που πουλάνε wordpress themses λαμβάνοντας υπόψιν ότι με ενδιαφέρει αρκετά το design ευχαριστώ πολυ ! Εγώ είχα πάρει ένα χρόνο συνδρομή. Μάλιστα ετοιμάζω το νέο layout του blog μου με ένα από τα theme τους. Πάντως δε χρησιμοποιώ το editor τους μιας και το βρίσκω πιο αποτελεσματικό να πειράξω κατευθείαν το κώδικα του theme για μικροαλλαγές.
vatraxopedila Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 To theme σε τi κώδικα είναι ; Είναι καλα γραμμένος ; Ενοω είναι εύκολο να τον πειραξεις ; Έχεις μείνει ευχαριστημένος απο το support ? ευχαριστώ πολυ !!!!
x_maras Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 To theme σε τi κώδικα είναι ; Είναι καλα γραμμένος ; Ενοω είναι εύκολο να τον πειραξεις ; Έχεις μείνει ευχαριστημένος απο το support ? ευχαριστώ πολυ !!!! Ο κώδικας είναι παρόμοιος για όλα τα wordpress. Δεν είμαι front-ender για να αξιολογήσω το κώδικα του theme, αλλά όπως σε όλα τα wordpress ο κώδικας είναι λίγο απ' όλα. Λογική και εμφάνιση μαζί. Βέβαια αν έχεις πειράξει μερικά themes στο παρελθόν δε θα δυσκολευτείς σε αυτό. Το support το χρησιμοποίησα μόνο μια φορά. Ρώτησα κάτι στο φόρουμ και μέσα σε μία μέρα μου είχαν απαντήσει. Το πακέτο το είχα πάρει γιατί άρεσε ένα theme στη κοπέλα μου για το blog της και πρόσφατα αποφάσισα να αλλάξω και το δικό μου. Τα χρήματα δεν είναι πολλά και μπορείς να κατέβάσεις όλα τα theme με 39$... Όσο για το Genesis που ανέφερες δε το ήξερα αλλά έριξα μια ματιά και είδα ότι είναι theme framework. Εγώ δε ξέρω και πολλά από design, αλλά αν θέλεις να φτιάξεις το δικό σου μοναδικό theme με υποστήριξη στη λειτουργικότητα του, φαίνεται να είναι καλή λύση. Πάντως ακόμη κι αν πρόκειται για το προσωπικό σου blog/hobby 60$ δεν είναι πολλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα