Dibasic Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Παιδιά ότι λέει και ο τίτλος σας παραθέτω παρακάτω εικόνες και σας λέω τι δοκίμασα μέχρι τώρα: 1. Ο σκληρός είναι σε λάπτοπ. 2. Τον έβαλα σε άλλο λάπτοπ και έβγαλε το ίδιο. 3. Τον έβαλα σε PC το ίδιο. 4. Έτρεξα το SeaTools και μου τον έβγαλε εντάξει στο extended test. 5. Έβαλα το τελευταίο Firmware αλλά το ίδιο. 6. Δεν καθυστερεί καθόλου στο boot ούτε στην εγκατάσταση προγραμμάτων. 7. Δεν κολλάει/παγώνει το λάπτοπ και δεν βγάζει BSODs. Τι να φταίει;
Dibasic Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Τελικά πήγα στο Πλαίσιο μου τον αλλάξανε εκείνη την στιγμή, έβαλα win7 ultimate sp1 και ιδού τα αποτελέσματα... Τα συμπεράσματα δικά σας...
hawkpilot Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Τελικά πήγα στο Πλαίσιο μου τον αλλάξανε εκείνη την στιγμή, έβαλα win7 ultimate sp1 και ιδού τα αποτελέσματα... Τα συμπεράσματα δικά σας... Ωραία, αλλά γιατί έχεις 99% health σε ολοκαίνουργιο δίσκο?
lary7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Ειναι κλασικο προβλημα σε αυτους τους δισκους να μην περνανε το end to end error count. Εσενα ειδα ειναι 96, εμενα εχει φτασει στο 93....Tωρα απο οσα διαβασα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη αμα ειναι καποιο σημαντικο προβλημα ή εχει καποια ασυμβατοτητα αυτος ο δισκος με το smart test. Η ιδια η seagate λεει οτι δεν υπαρχει προβλημα απο την στιγμη που ενας δισκος περναει το δικο τους τεστ sea tools. Παντως εγω ειμαι αρκετα ικανοποιημενος με τον δισκο, δεν εχω εντοπισει προβληματα πλην 1, κολλαει το laptop οταν καατεβαζω με utorrent. μονο αυτο, δεν ξερω αν φταιει ο δισκος.
ektor7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Εγω ομως τον εχω ενα χρονο περιπου και ειναι στο 100% health. Για το utorren,τον τελευταιο καιρο τρωει πολυ cpu usage,ιδιως οταν κατεβαζει με ψηλες ταχυτητες!
Dibasic Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Ειναι κλασικο προβλημα σε αυτους τους δισκους να μην περνανε το end to end error count. Εσενα ειδα ειναι 96, εμενα εχει φτασει στο 93....Tωρα απο οσα διαβασα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη αμα ειναι καποιο σημαντικο προβλημα ή εχει καποια ασυμβατοτητα αυτος ο δισκος με το smart test. Η ιδια η seagate λεει οτι δεν υπαρχει προβλημα απο την στιγμη που ενας δισκος περναει το δικο τους τεστ sea tools. Παντως εγω ειμαι αρκετα ικανοποιημενος με τον δισκο, δεν εχω εντοπισει προβληματα πλην 1, κολλαει το laptop οταν καατεβαζω με utorrent. μονο αυτο, δεν ξερω αν φταιει ο δισκος. Εμένα πάλι δεν μου κολλάει πουθενά, απλά έχει αυτό το κουσούρι. Και εμένα μου είπαν να μην δίνω σημασία στο Hard Disk Sentinel αλλά μόνο στο Seatools που περνάει τα δοκιμαστικά απροβλημάτιστα.
Dibasic Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Εντελώς πληροφοριακά για όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα με τον ίδιο σκληρό, μίλησα με τον κολλητό μου που δουλεύει στο Πλαίσιο και μου είπε να μην δίνω σημασία στο Sentinel και να δίνω σημασία μόνο στο Seatools γιατί έχουν ένα θέμα οι σκληροί αυτοί με τα διαγνωστικά. Επίσης μου είπε ότι αφού έχει 3 χρόνια εγγύηση να τον χρησιμοποιήσω στο μέγιστο μέχρι να δω αν κολλήσει πουθενά στο μέλλον και τότε τον αλλάζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα