danaem Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Καλησπέρα παιδιά, τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει να τρεμοπαίζει η οθόνη του υπολογιστή που έχουμε στο μαγαζί. Την πήρα λοιπόν και τη δοκίμασα στον υπολογιστή που έχουμε σπίτι και πάλι τρεμόπαιζε, οπότε υπέθεσα ότι απλά φταίει η οθόνη και θέλει αλλαγή. Όμως δοκίμασα και την οθόνη του σπιτιού, στον υπολογιστή του μαγαζιού και τρεμόπαιζε και αυτή ενώ δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Να φταίει η κάρτα γραφικών που έχουμε στο μαγαζί?? Να φταίει κ η κάρτα γραφικών κ η οθόνη ταυτόχρονα?? Please help...το πλαίσιο καραδοκεί να φάει λεφτά (δν είμαι πλέον στην εγγύηση) :D
geowizard Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Αρχικα τι υπολογιστη εχεις; (και σε παρακαλω μην μου πεις εναν ασπρο) btw καλωσορισες στο φορουμ!
danaem Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 χαχαχαχα turbo x είναι κ το pc κ η οθόνη κ τον έχω σχεδόν 4χρόνια.
geowizard Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 χαχαχαχα turbo x είναι κ το pc κ η οθόνη κ τον έχω σχεδόν 4χρόνια. μωρε το οτι ειναι turbo-x το εχω καταλαβει και απο τον τιτλο. Εμεις θελουμε ακριβως το μοντελο εαν ξερεις ή αλλιως τα χαρακτηριστικα του (π.χ. καρτα γραφικων, επεξεργαστης, ραμ κτλ)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 64 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 το ιδιο πρβλημα με την ιδια οθονη και εγω. Παντωσ σε μενα εφταιγε η καρτα. την κουνουσα λιγο και ολα καλα μεχριπου κξαταλαβα πιοιοσ φταιει
danaem Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Ναι αλλά εσένα η οθόνη σου τρεμόπαιζε και όταν τη συνέδεες σε άλλο pc? btw επεξεργαστής intel core 2 duo E8400 και κάρτα γραφικών sparkle 9400GT SVGA (PCI-Express, 512MB). Επίσης το pc το πήραμε κομμάτια, δν ήταν έτοιμο.
geowizard Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Επίσης το pc το πήραμε κομμάτια, δν ήταν έτοιμο. ε, αρα δεν ειναι turbo-x! κατεβασε ντραιβερς απο εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα