Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ δε θα ρίσκαρα υπό αυτές τις συνθήκες λοιπόν, θα ζητούσα αλλαγή θέσης μπλαμπλα νόμοι μπλα.

Απίστευτη ικανότητα ταύτισης: check!

Δημοσ.

σε τέτοια θέματα η απάντηση είναι μονόδρομος (οτι πει ο γιατρός).

Ακόμα και αν κινδυνεύει να απολυθεί επειδή ο εργοδότης δεν θα δώσει άδεια , έχοντας τρελή ανάγκη τα χρήματα και πάλι αξίζει να κινδυνέψει η ζωη του μωρού αλλά και της ίδιας ?

Απλά η εγκυμοσύνη θέλει πολυ προσοχή γιατι ακόμα και δουλειά γραφείου να κάνει σκεφτείτε να πιεστεί και να ταραχτεί υπερβολικά για κάποιο λόγο τι επιπτώσεις μπορεί να έχει . (δεν το λεω τυχαία απο το μυαλό μου , θα είχα αλλα τρία αδέρφια τώρα..)

Ε τόσα χρόνια στο ζμπρώξε-βγάλε...

γυναικολόγος είσαι ? :whistle: :whistle:

• 8 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφερω αυτο το ξεχασμενο θεμα και θα ηθελα μονο τη θετικη ενεργεια σας. Λοιπον,ευχαριστα τα νεα,περιμενουμε το πρωτο μας...και τωρα θελω τη βοηθεια σας με τα γραφειοκρατικα. Επειδη ειχαμε μια αποβολη πριν ενα χρονο και η γυναικα μου κανει δουλεια σε εργοστασιο,βαρη,ορθοστασια κλπ θα ηθελα να μου πειτε τι γινεται με την αδεια. Τωρα ειναι 2 μηνων,εχει παρει ολη την αδεια της δουλειας και τωρα θα παρει μια απο το ικα 10 μερες περιπου,αυτη πως θα την πληρωθει; Επισης αν ξαναπαρει θα πρεπει να περναει επιτροπη; Με τα επιδοματα οαεδ κλπ εχει κανεις μια προσφατη γνωμη γιατι δε βγαζω ακρη εγω; Θελω να μην κανει τιποτα απο τη μια κι απο την αλλη με αγχωνει το οικονομικο.

Δημοσ.
Στις 2/11/2020 στις 6:18 ΜΜ, moumias είπε

Επαναφερω αυτο το ξεχασμενο θεμα και θα ηθελα μονο τη θετικη ενεργεια σας. Λοιπον,ευχαριστα τα νεα,περιμενουμε το πρωτο μας...και τωρα θελω τη βοηθεια σας με τα γραφειοκρατικα. Επειδη ειχαμε μια αποβολη πριν ενα χρονο και η γυναικα μου κανει δουλεια σε εργοστασιο,βαρη,ορθοστασια κλπ θα ηθελα να μου πειτε τι γινεται με την αδεια. Τωρα ειναι 2 μηνων,εχει παρει ολη την αδεια της δουλειας και τωρα θα παρει μια απο το ικα 10 μερες περιπου,αυτη πως θα την πληρωθει; Επισης αν ξαναπαρει θα πρεπει να περναει επιτροπη; Με τα επιδοματα οαεδ κλπ εχει κανεις μια προσφατη γνωμη γιατι δε βγαζω ακρη εγω; Θελω να μην κανει τιποτα απο τη μια κι απο την αλλη με αγχωνει το οικονομικο.

για τα διαδικαστικά δε γνωρίζω. αν έχετε αναγκητα χρήματα καλό θα ήταν να ζητήσει να τη μεταφέρουν σε άλλο τμήμα και να μη σηκώνει βάρη. αλλιώς θα γράψει ο γιατρος αδειες. πέρασα 2 εγκυμοσύνες με επιπλοκές, στην πρώτη επειδη εκανα πρακτική δε με ζόριζαν, καθόμουν στο γραφείο και είχα αδειες οποτε χρειαζόταν. στη δευτερη την έβγαλα σπίτι αν και έπρεπε να κάτσω  ξάπλα δε γινόταν λόγω του μεγαλύτερου παιδιού, με πολλές νοσηλείες και σχεδον ακινησία το τελευταίο διμηνο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...