Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους οσους παρακολουθουνε.

Εχω κανα δυο χρονια να ασχοληθω σοβαρα με μουσικη και εχω μεινει πισω.

Επειδη ομως θελω να ξαναπαιξω σε ενα παρτακι το καλοκαιρακι θελω να αρχισω να ξαναμαζευω τραγουδια.

Απο τοτε που εκλεισαν τα γνωστα sites δε μπορω να βρω ελληνικα τραγουδια, και φυσικα rip απο youtube δεν ακνω γτι η ποιοτητα ειναι τουλαχιστο μαπα. Με τα ξενα καπως την παλευω και τα βρισκω...

ΥΓ επαιζα παλια μουσικη , σοβαρο dj δε με λεω αλλα εχω βγαλει καποια μεροκαματα περισσοτερο για την πλακα μου. Ξερω να παιζω με cd-ερες αλλα το θεωρω πλεον ανουσιο να βαζω βγαζω cd σαν τον τιραμολα ή να ψαχνω το cue point . Εξαιρεση τα 400αρια με το usb που ειναι σχετικα προσιτα σε τιμη , ενω μου αρεσουν και οι υλοποιησεις με timecode. Προς το παρον λοιπον βολευομαι με hercules rmx και traktor pro 2 που στο λαπτοπ μου (i5 4gb ram) παιζουν απροσκοπτα στα 4 ms. Ισως Με αναβαθμιση του σκληρου σε ssd να δοκιμασω και 2 ms. Βελτιωθηκε και το vdj αλλα του λειπουν ακομα επιλογες κατα τη γνωμη μου.

Δημοσ.

Όπως είπες κι εσύ στο 1ο post σου έχουν κλείσει πολλά από τα γνωστά-άγνωστα site που έκαναν διανομή τέτοιου υλικού, οπότε δύσκολο έως αδύνατο να βρεις με αυτό τον τρόπο υλικό. Το κλειδώνω για να μην ρίξει κάποιος link με ανάλογα site.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...