xariskalamata Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Θα ήθελα να δημιουργήσω ένα video που να αποτελείται από παρουσίαση φωτογραφιών. Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω και το Movie Maker των Windows αλλά αυτό που θέλω να κάνω δεν είναι απλά μια παρουσίαση η μια φώτο μετά την άλλη. Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω τις φωτογραφίες της κόρης μου από μωρό έως σήμερα παρουσιάζοντας την ανάπτυξή της, αλλά χρησιμοποιόντας ένα εφέ που είχε πρωτοχρησιμοποιηθεί στο black or white του M.J. πριν χρόνια αν θυμάστε. Ήταν με την εναλλαγή ενός προσώπου σε ένα άλλο και ξανά σε άλλο και ξανά και ξανά. Το ίδιο εφέ χρησιμοποιήθηκε και στο terminator 2 με τις εναλαγγες του κακού εξολοθρευτή. Εγώ δεν θέλω να το κάνω επί κινούμενων εικόνων που σίγουρα απαιτεί επαγγελματικό πρόγραμμα. Θέλω να το κάνω με σταθερή εικόνα από φωτογραφίες και σιγά σιγά να δημιουργήσω ένα video π.χ. 2-3- λεπτών που να αλλάζει η εικόνα του προσώπου κάθε 2-3 δευτερόλεπτα (αφού πρώτα τις έχω επεξεργαστεί και έχω προσθέσει ένα εννιαίο φόντο για να μην επιρρεάζει η αλλαγή του τοπίου) και σιγά σιγά να φαίνεται η αλλαγή στην εμφάνιση της κορούλας μου. Όποιος έχει κάπια ιδέα ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ
juventinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Εάν κατάλαβα καλά, αυτό που ψάχνεις πρέπει να λέγεται morphing ή κάπως έτσι. Με μία σύντομη αναζήτηση βρήκα αυτό http://www.stoik.com/products/video/STOIK-MorphMan/ αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα σε βοηθήσει. Φαντάζομαι οτι θα υπάρχουν και άλλα προγράμματα. Επίσης απο οτι είδα χρησιμοποιείται πολύ το after effects για αυτή την τεχνική.
TheELF Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μπορείς να ξεκινήσεις από εδώ,morphing Λέγετε αυτό που θέλεις,να ξέρεις ότι είναι μεγάλο ζόρι για αν κάνεις καλή δουλειά,μην περιμένεις να το κάνει αυτόματα. http://morphing.software.datapicks.com/ http://www.freedownloadscenter.com/Search/newsearch.php3?S_S=morphing&Category=0&Go=+Go%21+ (για καλή δουλειά πάλι θα πρέπει να πληρώσεις)
xariskalamata Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.Θα δοκιμάσω αυτά που μου είπατε και μακάρι να κάνω κάτι.
3DViRuS Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 MorphMan το οποιο κοστιζει αλλα αξιζει τα $$ του WinMorph φρεε παλιοτερα υπηρχε το Avid elastic reality το οποιο και με αυτο ειχε γινει το videoclip Που λες του μιχαλακη αλλα πλεον εχει σταματησει... αν το ψαξεις ισως το βρεις ομως να το κατεβασεις...
ahristos Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 του μιχαλακη Λοιπόν... άμα δεν το έλεγες αυτό ακόμα θα αναρωτιόμουνα ποιο είναι αυτό το " black or white του M.J." Και να φανταστείς ότι το έχω δει πολλές φορές το βίντεο και μάλιστα ήταν αυτό που με έκανε να δοκιμάσω μερικά προγράμματα morphing πριν 10 χρόνια. Σταματάει το μυαλό πολλές φορές...
infin1tyGR Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Η τεχνική που ρωτάς λέγετε morphing και μπορεί να γίνει διάφορα προγράμματα όπως το sony vegas premier ή το adobe after effects. Για να μάθεις τη τέχνη των mutimedia, σπούδασε Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ. Οι εγγραφές άρχισαν! Sony Vegas premier πάντως δεν υπάρχει... Ούτε λόγος να ξεθάψει κάποιος thread από το 2012 για να κάνει διαφήμιση υπάρχει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα