djtheofanis Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Το MaKey MaKey είναι μια νέα και απλή πλακέτα που σας επιτρέπει να μετατρέψετε οποιαδήποτε επιφάνεια σε μια συσκευή εισόδου για τον υπολογιστή σας. Με άλλα λόγια μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας πιανο-σκάλες, ένα gamepad με πλαστελίνες, ή ακόμα και ένα ανθρώπινο συνθεσάιζερ. Αυτό δημιούργησαν 2 PhD μαθητές στο MIT Media Lab, διαθέτοντας το στο Kickstarter για να απογειώσουν το project τους. Η υπερβολικά μικρή πλακέτα, συνδέεται με τον υπολογιστή σας μέσω USB και χρησιμοποιεί αριθμό μεταλλικών κλιπ για να συνδεθεί με άλλα αντικείμενα. Επειδή κάνει προσομοίωση ενός USB πληκτρολογίου και ποντικιού, δεν απαιτούνται drivers ή εισαγωγή κώδικα. Μπορεί όμως να λειτουργήσει ως Arduino, άμα επιθυμήσετε να ασχοληθείτε στο μέλλον με εισαγωγή κώδικα. Η πλακέτα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Kickstarter, με $35 να χρειάζονται ώστε να διασφαλιστεί το δικό σας. Ο στόχος των 25.000 δολαρίων είναι κοντά στο να επιτευχθεί (σήμερα μετρούσε 24.024 ), με 28 μέρες να απομένουν. http://www.youtube.com/watch?v=rfQqh7iCcOU Πηγή: Δορυφορικά Νέα Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2012 από djtheofanis
dimitrisOS Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Φοβερο !!!!! Αλλα ποσο θα κοστισει στην ελλαδα σαν των υπολογιστη των 25$ ;
djtheofanis Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Φοβερο !!!!! Αλλα ποσο θα κοστισει στην ελλαδα σαν των υπολογιστη των 25$ ; Δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργεί το Kickstarter (αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει ας μας διαφωτίσει). Υποθέτω πως αν δώσεις λεφτά και επιτευχθεί ο στόχος, τότε έχεις δεσμεύσει ένα για σένα; Βλέπω στα pledges των 35 δολαρίων το estimated delivery είναι ο Αύγουστος του 2012, με άλλα 10 δολάρια για international shipping.
dimitrisOS Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργεί το Kickstarter (αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει ας μας διαφωτίσει). Υποθέτω πως αν δώσεις λεφτά και επιτευχθεί ο στόχος, τότε έχεις δεσμεύσει ένα για σένα; Βλέπω στα pledges των 35 δολαρίων το estimated delivery είναι ο Αύγουστος του 2012, με άλλα 10 δολάρια για international shipping. δεν μπορω να καταλαβω πληρως πως δουλευει γιατι δειχνη οτι το ποιανει και στο χαρτι με το μολυβη μαλλον σε ολα αυτα εχει σχεσει η θερμοτητα .
djtheofanis Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 δεν μπορω να καταλαβω πληρως πως δουλευει γιατι δειχνη οτι το ποιανει και στο χαρτι με το μολυβη μαλλον σε ολα αυτα εχει σχεσει η θερμοτητα . Από ότι διάβασα στο Kickstarter, μπορεί να χρησιμοποιηθεί οτιδήποτε μπορεί να επιτρέπει να περνούν μικρά φορτία ηλεκτρισμού... (?)
CtrlFreak Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 δεν μπορω να καταλαβω πληρως πως δουλευει γιατι δειχνη οτι το ποιανει και στο χαρτι με το μολυβη μαλλον σε ολα αυτα εχει σχεσει η θερμοτητα . Ή αντίσταση ή χωρητικότητα θα μετράει. Καλή φάση!!!
djtheofanis Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 παίδες το έκλεισα...άντε με το καλό τον Αύγουστο θα το έχω!
mandos Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 ενδέχεται να το φέρουν και μαγαζιά σαν το futurehouse (που έχουν τα πάντα από sparkfun), θα τους ρωτήσω μέσα στο μήνα που θα μου φέρουν κάτι πραγμάτα ωραίο το project, πολύ ωραίο!
dewn735 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Με άλλα λόγια, ακόμα και μέσα στη κρίση, αν έχετε κάποια ιδέα (οποιαδήποτε ιδέα!) δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην της δώσετε έστω και μια προσπάθεια Bonus: άλλο ένα project που είμαι σίγουρος ότι θα κάνει πάταγο σα με το καλό κυκλοφορήσει ευρέως στην αγορά: http://www.kickstart...ef=discover_pop
alexhs gk Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Με άλλα λόγια, ακόμα και μέσα στη κρίση, αν έχετε κάποια ιδέα (οποιαδήποτε ιδέα!) δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην της δώσετε έστω και μια προσπάθεια Bonus: άλλο ένα project που είμαι σίγουρος ότι θα κάνει πάταγο σα με το καλό κυκλοφορήσει ευρέως στην αγορά: http://www.kickstart...ef=discover_pop Αυτό το θέλω σαν τρελός....ξέρουμε άμα στέλνουν Ελλάδα?
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Φοβερο !!!!! Αλλα ποσο θα κοστισει στην ελλαδα σαν των υπολογιστη των 25$ ; 35$+10$ για μεταφορικά θα κοστίσει συμφωνα με με το kickstarter.Η ελλαδα δεν εχει καμία σχέση και αφου είναι κατω απο 40 euro δεν πληρώνεις και τελωνείο. ...Δηλαδή ποσο κοστίζει στην ελλάδα ο υπολογιστής των 25$?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα