Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ όλους τους φιλους του φόρουμ. Μιας και δεν έχω παρακολουθήσει τις τελευταίες εξελίξεις για τις καινούργιες σειρές καρτών ΑΤΙ και NVIDIA (κυρίως από τιμές), έχω μια ερώτηση. Συνοπτικά, σπουδάζω στο εξωτερικό και σήμερα official release date του Diablo 3, οπότε θα πέσει προπαραγγελία :D. Το θέμα είναι ότι στο pc μου εδώ Παρίσι έχω την 5770 που πιστεύω ότι θα με βγάλει (dell 2412m), αλλά καλοκαίρι που θα πάω Ελλάδα (θα κάτσω τουλάχιστον 1.5 μήνα) θα ζοριστώ γιατί εκεί έχω αφήσει μια 5450 αν θυμάμαι καλά, των ~30 ευρώ (με 19" οθόνη βέβαια).

1) Πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να με βγάλει η 5450 έστω και με χαμηλή ανάλυση εννοείται; Αν ναι, δεν σκέφτομαι καν να ξοδευτώ για καινούργια κάρτα.

2) Σε περίπτωση που δεν το σηκώνει, ξέρω ότι πολύ καλό vfm είναι η 6870 γύρω στα 135 ευρώ, σκεφτόμουν όμως και το ενδεχόμενο καμιάς nVidia για πιθανό CUDA programming στο μέλλον, δεν ξέρω μήπως ανεβαίνει πολύ όμως η τιμή. Έχετε καμιά άλλη vfm πρόταση να δώσετε;

Αντε ρε παιδιά, βοηθήστε να καούμε κι αυτό το καλοκαίρι (αντηλιακό το βάζω εγώ μην το υπολογίζετε :D )

Δημοσ.

Γιατι να μην βρεις μια 5770 μεταχειρισμενη ωστε οταν θα πας παρισι να κανεις και ενα cf με την ηδη υπαρχουσα 5770 που εχεις?

Δημοσ.

Εγώ για τον ίδιο λόγο (diablo 3) λέω να πάρω αυτή:

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Palit-GTX-550-Ti-PCI-Express-GDDR5-1-GB-NE5X55T0HD09F.htm

Τι λέτε; Οθόνη έχω μια καινούργια dell 23', επεξεργαστή έναν παλιό πλέον i5 750, και τροφοδοτικό καλό στα 500W. Από ότι είδα από το link του Redshift σε full ανάλυση με full details βγάζει μέσο όρο 50 fps, καλά δεν είναι;

Δημοσ.

Εγώ για τον ίδιο λόγο (diablo 3) λέω να πάρω αυτή:

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Palit-GTX-550-Ti-PCI-Express-GDDR5-1-GB-NE5X55T0HD09F.htm

Τι λέτε; Οθόνη έχω καινούργια dell 23' και επεξεργαστή έναν παλιό πλέον i5 750. Από ότι είδα από το link του Redshift σε full ανάλυση με full details βγάζει μέσο όρο 50 fps, καλά δεν είναι;

Σε αυτή την τιμη πας εδώ

http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=6850

σαφώς καλύτερη επιλογή απο την 550Ti

Δημοσ.

Ναι και στο συγκριτικό φαίνεται καλύτερη. Ξέχασα όμως να πω ότι προτιμώ nvidia, τις θεωρώ πιο αξιόπιστες.

Δημοσ.

Ναι και στο συγκριτικό φαίνεται καλύτερη. Ξέχασα όμως να πω ότι προτιμώ nvidia, τις θεωρώ πιο αξιόπιστες.

To βασιζεις σε καποιες απτες αποδειξεις αυτο ή είναι κατι που απλα πιστευεις χωρις κανενα απολύτως λόγο...??

Τεσπα δικά σου είναι τα χρήματα... η nvidia παντως σε αυτο το pricerange δεν υπαρχει!!

Δημοσ.

To βασιζεις σε καποιες απτες αποδειξεις αυτο ή είναι κατι που απλα πιστευεις χωρις κανενα απολύτως λόγο...??

Τεσπα δικά σου είναι τα χρήματα... η nvidia παντως σε αυτο το pricerange δεν υπαρχει!!

Ναι η πρώτη μου κάρτα ήταν nvidia και δεν είχα κανένα πρόβλημα, η δεύτερη μία ΑΤΙ shappfire των 100 ευρώ με την οποία είχα προβλήματα. Επίσης και το catalyst έτρωγε σκαλώματα. Τώρα έχω μια πολύ φθηνή nvidia και όλα μια χαρά. Βέβαια όλα αυτά πριν αρκετά χρόνια, τώρα δεν ξέρω μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα αλλά ξέρεις μια φορά αν σου συμβεί στραβή με κάτι μετά κολλάς.

Ένας άλλος λόγος που θέλω nvidia είναι το CUDA, μπορεί να χρειαστεί να πειραματιστώ στο μέλλον.

Shader thanks για τις προτάσεις, ενδιαφέρων.

Δημοσ.

http://www.amazon.co.uk/Palit-GeForce-Express-3828Mhz-Graphics/dp/B007KRF56K/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1337342465&sr=8-6

http://www.amazon.de/Palit-NVIDIA-GTX560-Grafikkarte-Speicher/dp/B007KRF56K/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1337342872&sr=8-6

Γερμανία , αγγλία στα 130 ευρω περίπου , είναι καλύτερη απο την 6850 και σχεδόν ιση με την 6870

Eίναι σίγουρο αυτό;Γιατί βλέπω στην περιγραφή το ''Smart Edition'' και μου θύμισε τις μ@λ@κίες εκδόσεις της gtx 460.
Δημοσ.

Έβαλα σήμερα την 5450 σε πελάτη στο μαγαζί επειδή ήθελε να παίζει diablo ΙΙΙ και παίζει αρκετά καλά. Αν ψάχνεις μια φθηνή λύση προτιμησέ αυτήν.

Δημοσ.

Χαιρετώ όλους τους φιλους του φόρουμ. Μιας και δεν έχω παρακολουθήσει τις τελευταίες εξελίξεις για τις καινούργιες σειρές καρτών ΑΤΙ και NVIDIA (κυρίως από τιμές), έχω μια ερώτηση. Συνοπτικά, σπουδάζω στο εξωτερικό και σήμερα official release date του Diablo 3, οπότε θα πέσει προπαραγγελία :D. Το θέμα είναι ότι στο pc μου εδώ Παρίσι έχω την 5770 που πιστεύω ότι θα με βγάλει (dell 2412m), αλλά καλοκαίρι που θα πάω Ελλάδα (θα κάτσω τουλάχιστον 1.5 μήνα) θα ζοριστώ γιατί εκεί έχω αφήσει μια 5450 αν θυμάμαι καλά, των ~30 ευρώ (με 19" οθόνη βέβαια).

1) Πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να με βγάλει η 5450 έστω και με χαμηλή ανάλυση εννοείται; Αν ναι, δεν σκέφτομαι καν να ξοδευτώ για καινούργια κάρτα.

2) Σε περίπτωση που δεν το σηκώνει, ξέρω ότι πολύ καλό vfm είναι η 6870 γύρω στα 135 ευρώ, σκεφτόμουν όμως και το ενδεχόμενο καμιάς nVidia για πιθανό CUDA programming στο μέλλον, δεν ξέρω μήπως ανεβαίνει πολύ όμως η τιμή. Έχετε καμιά άλλη vfm πρόταση να δώσετε;

Αντε ρε παιδιά, βοηθήστε να καούμε κι αυτό το καλοκαίρι (αντηλιακό το βάζω εγώ μην το υπολογίζετε :D )

στην θεση σου θα εβγαζα την 5770 που εχω στο παρισι και θα την επερνα μαζι μου στην ελλαδα για να την βαλω στον υπολογιστη που θα ειχα εκει.

και αν ηθελα καρτα θα επερνα 1,5 μηνα μετα που θα ξανα πηγενα στο παρισι.

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις. Καταρχάς να κάνω και μια διόρθωση, παίζει Ελλάδα να έχω την 6450 και όχι την 5450, καθώς την είχα πάρει πρόσφατα σχετικά (προηγούμενο καλοκαίρι). Υστέρα και από το link του Redshift, νομίζω ότι θα μείνω με αυτήν, αφού σε 1280x1024 είναι playable το παιχνίδι. H αδερφή μου, η οποία δουλευει το pc έτσι κι αλλιώς μόνο fb μπαίνει...:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...