WaReZaKiaS Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Εχω το κινήτο αυτο κανα 2μηνο αλλα σε καποιες φάσεις κανει restart απο μονο του .....γιατι? Να το παω να το δουν ή ειναι φυσιολογικό?
antonl Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δεν ξέρω αν είναι σίγουρα πρόβλημα hardware ή software αλλά φίλος που χε το ίδιο πρόβλημα με το Neo V, μετά από αναβάθμιση σε ICS του έστρωσε.
WaReZaKiaS Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 μπορω να αναβαθμίσω το neo v σε ICS? εχει ξεκινήσει? ευχαριστω για την βοηθεια!!!
antonl Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Yeap. Το συνδέεις με το pc, βάζεις το pc companion, σου λέει πως υπάρχει αναβάθμιση και προχωράς ακολουθώντας τις οδηγίες.
WaReZaKiaS Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 μολις εγκατεστησα το pc companion αλλα οταν παταω το startme.exe δεν ξεκιναει γιατι? πως το φτιαχνω? ειναι πρωτη φορα που το βαζω στο pc!!
antonl Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δεν ξέρω. Εγώ του κανα εγκατάσταση, έκανα reboot, αφού μπήκε στα windows σύνδεσα το κινητό, πετάχτηκε το pc companion και μετά ακολούθησα τα βήματα που έλεγε.
WaReZaKiaS Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 καποια βοηθεια με το πως να εγkαταστησω το pc companion? δεν αρχιζει ουτε αυτοματα ουτε το exe λειτουργει!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα