petrostr Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Έχω το Samsung Galaxy SII, και πρόσφατα του έκανα update στην νέα έκδοση Android ICS. Και μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα, ενώ έχω ενεργοποιημένες κανονικά τις ειδοποιήσεις του facebook, να ενημερώνομαι για αιτήματα φιλίας και προσωπικά μηνύματα. Δεν μου εμφανίζει καμία ειδοποίηση το κινητό όταν λαμβάνω κάποιο προσωπικό μήνυμα! Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;
kosmasgr Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μάλλον είναι θέμα της εφαρμογής Facebook για android. Πρέπει να μπεις Facebook για να εμφανίσει τις ειδοποιήσεις. Το ίδιο κάνει και σε ένα φίλο μου με Sony Ericsson ICS
alexzzz Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Υπάρχει γενικό θέμα. Σε μένα χτες ενώ ήμουν στο facebook app, ήρθε μήνυμα (στο facebook) και άρχισε να κάνει για κάνα λεπτό ανά 7-10 δευτερόλεπτα από 2 δονήσεις, χωρίς οπτική ειδοποίηση ή ήχο. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις και το messaging app του facebook ίσως σου κάνει δουλειά για τα μηνύματα έστω (gs2 έχω και εγώ)
petrostr Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Εγκατέστησα το Facebook Messenger, και πάλι... άλλες φορές στέλνει άμεσα τις ειδοποιήσεις στο κινητό, άλλες δεν στέλνει τίποτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα