Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δεινο η οθόνη αυτή είναι άψογη αλλά με χρόνο απόκρισης 8ms δεν είναι η ενδεδειγμένη για gaming... Ψιλομύθος είναι αυτό. Αμφιβάλλω αν κανείς μπορεί να αντιληφθεί την διαφορά κάτω από 20ms. Σε κάθε περίπτωση έχει καλύτερο panel, καλύτερο βραχίονα, και 1920 Χ 1200 ανάλυση Επίσης ασήμαντο αλλά δεν έχει HDMI... Τι να το κάνει, αφού δεν έχει ηχεία? Το hdmi είναι ένα dvi που μεταφέρει και ήχο. Και είναι και λιγο τσιμπημενη Πολύ καλή τιμή για την αξία της αν λάβεις υπόψιν σου τα παραπάνω. Επαγγελματιας, δεν ειμαι ακριβως...το photoshop το χρησιμοποιω για φωτο edit, καθως και για κατασκευη banner,logos και website designs, το flash το χρησιμοποιω για μικρα flash animations. Δηλαδη μου προτεινετε τον i5,με μια 23αρα full hd και τα υπολοιπα να πανε στα ηχεια, πληκτρολογιο και ποντικι; Άψογα θα ανατποκριθεί ο i5. Δες την τελική μου πρόταση.
petranthe Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Επαγγελματιας, δεν ειμαι ακριβως...το photoshop το χρησιμοποιω για φωτο edit, καθως και για κατασκευη banner,logos και website designs, το flash το χρησιμοποιω για μικρα flash animations. Δηλαδη μου προτεινετε τον i5,με μια 23αρα full hd και τα υπολοιπα να πανε στα ηχεια, πληκτρολογιο και ποντικι; Δεν χρειάζεσαι i7,πάνε σε i5 , με μια asus μητρική(όχι τίποτα extreme,προ, Gene κτλ) και 7950 .Επίσης 23 οθόνη full HD .Dell θα ήταν ιδανική αλλά λίγο τσιμπημένες. Πριν επιλέξεις οριστικά οθόνη σου προτείνω να ψάξεις review και να διαβάσεις.
DragoticSaen Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δεν χρειάζεσαι i7,πάνε σε i5 , με μια asus μητρική(όχι τίποτα extreme,προ, Gene κτλ) και 7950 .Επίσης 23 οθόνη full HD .Dell θα ήταν ιδανική αλλά λίγο τσιμπημένες. Πριν επιλέξεις οριστικά οθόνη σου προτείνω να ψάξεις review και να διαβάσεις. μπορεις να μου κανεις το build που προτεινεις με τον i5 και μια καλη οθονη;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 μπορεις να μου κανεις το build που προτεινεις με τον i5 και μια καλη οθονη; Σου έχω κανει τέτοιο build παραπάνω.
evagelou Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 μπορεις να μου κανεις το build που προτεινεις με τον i5 και μια καλη οθονη; οπως και εγω
DragoticSaen Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 οκε ευχαριστω, και επειδη οπως ειπα δεν βιαζομαι να το παρω, λετε να περιμενω μεχρι το τελος του καλοκαιριου; Για να βγουν καλυτερα hardware σε καλυτερες τιμες;
petranthe Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Ορίστε η δική μου πρόταση χωρίς ηχεία. Απλά σου έβαλα και cpu coller πράγμα που σου προτείνω ανεπιφύλακτα για 1 εκατομύριο λόγους Ηχεία μη πάρεις 5.1 χωρίς καλή κάρτα ήχου,δεν αξίζει + οτι θα μπλέξεις τα μπουτια σου με τα καλωδια, ειδικά αν μιλάμε για γραφείο. Αν το πάρεις μετά το καλοκάρι ξανακάνε ποστ εδώ, μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά μέχρι τότε.
DragoticSaen Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Για ηχεια 5.1 δεν μου αρκει η μητρικη z77 που προτεινες;
petranthe Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Σου αρκεί μια χαρά, Δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά δε θα δεις διαφορά στον ήχο από τα 2.1 , αυτό λέω. Επίσης αν τελικά θέλεις 5.1 μην πας σε τίποτα λύσεις ετοιματζίδικων από πλαίσιο ή trust και λοιπών σκουπιδιών
DragoticSaen Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Σου αρκεί μια χαρά, Δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά δε θα δεις διαφορά στον ήχο από τα 2.1 , αυτό λέω. Επίσης αν τελικά θέλεις 5.1 μην πας σε τίποτα λύσεις ετοιματζίδικων από πλαίσιο ή trust και λοιπών σκουπιδιών Δηλαδη τι μου προτεινεις; Αα και οσον αφορα την αγορα, απο που προτεινετε να τα παραγγειλω; (χαμηλοτερα εξοδα αποστολης, εξυπηρετικοτητα, κτλ.)
petranthe Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Vissionstudio. Όλοι μέχρι στιγμής έχουν καλά λόγια να πούν .Εγώ όποτε πήρα κάτι ήταν άψογοι. Απλά πριν παρεις οτιδήποτε, πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα τη διαθεσιμότητα τους για να μην περιμένεις κάτι να σου έρθει σε μια εβδομάδα πχ και σου έρθει σε 3. Συμβουλή... Επίσης για ηχεία σου προτείνω να πας σε μια ποιοτική λύση 2.1 Logitech ή Creative. Και καλό ήχο θα έχεις στα παιχνίδια και θα τα κρατήσεις πιο πολύ καιρό... Αν επιμένεις να πας σε 5.1 μην πάρεις φτηνιάρικα γιατί θα τα πετάξεις σύντομα
DragoticSaen Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 εχω κατι 2.1 logitech, δεν εχουν παρουσιασει προβλημα..τα εχω σχεδον ενα χρονο.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Κράτα τα τότε. Έτσι κι αλλιώς, πραγματικά καλά ηχεία δεν παίρνεις με το μπάτζετ που διαθέτεις.
DragoticSaen Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Οκ... θα χρειαστω τπτ αλλο για την συναρμολογηση; εκτος απο την θερμοαγωγιμη παστα.
furiousboy13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Παιδιά!!!μια ερωτησουλα....επειδή και εγω σκοπεύω σύντομα να αγοράσω υπολογιστή ποια είναι η γνώμη σας για έτοιμες συνθέσεις turbo-x;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα