Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, με τον ερχομό του Diablo 3 πρέπει να γίνει και η δημιουργία ενός gaming PC maximum 1000euro ( όχι ντε και καλά να δώσουμε 1000 αν βγαίνει κάτι καλό και πιο οικονομικά μας βολεύει ), παρακαλώ ρίξτε τα φώτα σας, θα προτιμούσα η σύνθεση να είναι από ένα μαγαζί (Θεσσαλονίκη).

Οθόνη ( Dell U2711 ) και σκληρός δίσκος υπάρχουν.

Δημοσ.

Καλό φαίνεται, δίσκο έχω οπότε μείον 121 ευρώ.

Έχεις ssd δίσκο? Μπορεί να μην προσφέρει κάτι στο gaming αλλά προσφέρει γενικά στην εμπειρία χρήσης του pc. Γνώμη μου είναι να πάρεις ssd, αν όχι τον 120, τουλάχιστον έναν 60αρη για τα windows και τα βασικά προγράμματα.

Δημοσ.

Αν και έχω ssd στο mac μου, δεν θέλω να βάλω στο PC μιας και θα είναι αποκλειστικά για χρήση gaming και τίποτα παραπάνω.

Δεινόσαυρε από πιο μαγαζί έκανες την σύνθεση;

Δημοσ.

vision studio, Θεσσαλονίκη.

Αν είναι αποκλειστικά για gaming, πάρε ps3. Tα pc είναι μηχανήματα με τεράστιες δυνατότητες που κατά την άποψή μου αν δεν πρόκειται να αξιοποιηθούν ούτε στο ελάχιστο δεν έχει νόημα η αγορά τους.

Δημοσ.

vision studio, Θεσσαλονίκη.

Αν είναι αποκλειστικά για gaming, πάρε ps3. Tα pc είναι μηχανήματα με τεράστιες δυνατότητες που κατά την άποψή μου αν δεν πρόκειται να αξιοποιηθούν ούτε στο ελάχιστο δεν έχει νόημα η αγορά τους.

Ps3 έχω, Diablo 3 δεν έχω στο ps3. :-D

Δημοσ.

Αν προορίζεται μόνο για diablo 3 τότε μπορείς να πέσεις αρκετά σε μπάτζετ.

Συμφωνώ.Σίγουρα δεν χρειάζεται 7950 για diablo. Με μια 6870 θα είναι μια χαρα

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή ακριβώς στο διπλανό δωμάτιο παίζει η δικια μου όλα τέρμα full με μια 5850...

Απλά σου είπα 6870 για να μπορείς να παίζεις και άλλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...