Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα ενα καταγραφικο για ενα δικτυο καμερων. Εγκατεστησα τα προγραμματα απο τον φακελο software του δισκου. Την επομενη μερα οταν προσπαθησα να χρησιμοποιησω τον εκτυπωτη, δεν ηταν δυνατο. Το καταγραφικο ειναι το DVR H.264 9214 απ'οτι λεει η εταιρια TELE (εγω δεν βλεπω καποια ενδειξη του μοντελου στα πραγματα που εχω στα χερια αλλα δεν πειραζει), και το λειτουργικο του desktop XP. Πηρα την αντιπροσωπεια και μου λεει πως κανεις αλλος δεν ειχε αυτο το προβλημα ξανα και δεν ξερουν τι μπορει να φταιει.Η συνδεση με το καταγραφικο δεν ολοκληρωθηκε λογω ελλειψης του καλωδιου συνδεσης καταγραφικου-desktop, δεν πιστευω αυτο να ειναι το προβλημα. Οποιαδηποτε συμβουλη θα μου ηταν ιδιαιτερα χρησιμη, ευχαριστω για τον χρονο που αφιερωσατε!

Δημοσ.

Κατάργηση του εκτυπωτή και ξανά εγκατάσταση δοκίμασες;

(btw αλλάζω και τον τίτλο του θέματος σε κάτι πιο περιγραφικό. Λίγο περισσότερο προσοχή στο μέλλον)

Δημοσ.

Μολις απεγκατεστησα το προγραμμα το καταγραφικου ο σερβερ μπορουσε να δουλεψει και τελικα να λειτουργησει ο εκτυπωτης. Δεν μπορω ομως να καταφερω μια συγχρονισμενη λειτουργια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...