bolek7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα με το συγκεκριμενο κινητο ... χανει το σημα του η μαλλον εχει απο την αρχη σε καποια μερη μια γραμμη εκει που το αλλο μου το κινητο εχει 3 γραμμες με την ιδια εταιρεια........ξερει καποιος κατι ?
alexzzz Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Συμβαίνουν αυτά. Στο κρεβάτι μου με μια σειρά κινητών έχω πάντα διαφορετικό σήμα. Το iphone 4 είχε με το ζόρι μία γραμμή έως καμία και το gs2 τώρα έχει 2 με 3 γραμμές.
bolek7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Ισως με το update να φτιαξει.....μακαρι δηλαδη
Gr_Soul Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Έχεις πρόβλημα στην επικοινωνία; Αν όχι πρόκειται για ψευδαίσθηση και θα σου εξηγήσω γιατί. Το Android δείχνει το σήμα ανάλογα με το δίκτυο που έχει συνδεθεί. Όταν είσαι σε 3G δείχνει το σήμα του 3G. Όταν δείχνει μία γραμμή σημαίνει οτι το σήμα 3G είναι αδύναμο. Αν χαθεί το 3G πας σε τέσσερις γραμμές GPRS. Το πραγματικό σήμα του κινητού είναι το GPRS, δηλαδή αν πέσει αυτό, τότε έχεις πρόβλημα στις κλήσεις όπως είχαμε συνηθίσει στα παλαιότερα κινητά. Για αυτό διαφέρει στα δύο κινητά. Το ένα πιθανόν δείχνει το σήμα 3G και το άλλο του GPRS. Φυσικά έχουν και διαφορές το ένα κινητό από το άλλο στην ποιότητα κατασκευής της κεραίας, ή στο σημείο που βρίσκεται. Εάν έχεις όμως πρόβλημα επικοινωνίας όμως είναι άλλο πράγμα.
bolek7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Έχεις πρόβλημα στην επικοινωνία; Αν όχι πρόκειται για ψευδαίσθηση και θα σου εξηγήσω γιατί. Το Android δείχνει το σήμα ανάλογα με το δίκτυο που έχει συνδεθεί. Όταν είσαι σε 3G δείχνει το σήμα του 3G. Όταν δείχνει μία γραμμή σημαίνει οτι το σήμα 3G είναι αδύναμο. Αν χαθεί το 3G πας σε τέσσερις γραμμές GPRS. Το πραγματικό σήμα του κινητού είναι το GPRS, δηλαδή αν πέσει αυτό, τότε έχεις πρόβλημα στις κλήσεις όπως είχαμε συνηθίσει στα παλαιότερα κινητά. Για αυτό διαφέρει στα δύο κινητά. Το ένα πιθανόν δείχνει το σήμα 3G και το άλλο του GPRS. Φυσικά έχουν και διαφορές το ένα κινητό από το άλλο στην ποιότητα κατασκευής της κεραίας, ή στο σημείο που βρίσκεται. Εάν έχεις όμως πρόβλημα επικοινωνίας όμως είναι άλλο πράγμα. ναι δυστυχως εχω ....μου ερχονται πολλες χαμενες κλησεις σε μυνημα......δυστυχως
alexiko Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Σέρβις και γρήγορα! Εκτός και αν είναι της εβδομάδας που το πας στο μαγαζί για αλλαγή.
dreez Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 πάνε στις ρυθμίσεις -> δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και βεβαιώσου ότι η λειτουργία δικτύου είναι στο gsm μόνο! αν το έχεις έτσι κ έχεις πρόβλημα τότε πάντο στο service!
bolek7 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Πηγα αδερφια και μου ειπανε να αλλαξω την καρτα σιμ μοθ επειδη ειναι μικρο σιμ...την ειχα σε αιφον....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα