Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα με το συγκεκριμενο κινητο ... χανει το σημα του η μαλλον εχει απο την αρχη σε καποια μερη μια γραμμη εκει που το αλλο μου το κινητο εχει 3 γραμμες με την ιδια εταιρεια........ξερει καποιος κατι ?

Δημοσ.

Συμβαίνουν αυτά. Στο κρεβάτι μου με μια σειρά κινητών έχω πάντα διαφορετικό σήμα. Το iphone 4 είχε με το ζόρι μία γραμμή έως καμία και το gs2 τώρα έχει 2 με 3 γραμμές.

Δημοσ.

Έχεις πρόβλημα στην επικοινωνία; Αν όχι πρόκειται για ψευδαίσθηση και θα σου εξηγήσω γιατί. Το Android δείχνει το σήμα ανάλογα με το δίκτυο που έχει συνδεθεί. Όταν είσαι σε 3G δείχνει το σήμα του 3G. Όταν δείχνει μία γραμμή σημαίνει οτι το σήμα 3G είναι αδύναμο. Αν χαθεί το 3G πας σε τέσσερις γραμμές GPRS. Το πραγματικό σήμα του κινητού είναι το GPRS, δηλαδή αν πέσει αυτό, τότε έχεις πρόβλημα στις κλήσεις όπως είχαμε συνηθίσει στα παλαιότερα κινητά. Για αυτό διαφέρει στα δύο κινητά. Το ένα πιθανόν δείχνει το σήμα 3G και το άλλο του GPRS.

Φυσικά έχουν και διαφορές το ένα κινητό από το άλλο στην ποιότητα κατασκευής της κεραίας, ή στο σημείο που βρίσκεται.

Εάν έχεις όμως πρόβλημα επικοινωνίας όμως είναι άλλο πράγμα.

Δημοσ.

Έχεις πρόβλημα στην επικοινωνία; Αν όχι πρόκειται για ψευδαίσθηση και θα σου εξηγήσω γιατί. Το Android δείχνει το σήμα ανάλογα με το δίκτυο που έχει συνδεθεί. Όταν είσαι σε 3G δείχνει το σήμα του 3G. Όταν δείχνει μία γραμμή σημαίνει οτι το σήμα 3G είναι αδύναμο. Αν χαθεί το 3G πας σε τέσσερις γραμμές GPRS. Το πραγματικό σήμα του κινητού είναι το GPRS, δηλαδή αν πέσει αυτό, τότε έχεις πρόβλημα στις κλήσεις όπως είχαμε συνηθίσει στα παλαιότερα κινητά. Για αυτό διαφέρει στα δύο κινητά. Το ένα πιθανόν δείχνει το σήμα 3G και το άλλο του GPRS.

Φυσικά έχουν και διαφορές το ένα κινητό από το άλλο στην ποιότητα κατασκευής της κεραίας, ή στο σημείο που βρίσκεται.

Εάν έχεις όμως πρόβλημα επικοινωνίας όμως είναι άλλο πράγμα.

ναι δυστυχως εχω ....μου ερχονται πολλες χαμενες κλησεις σε μυνημα......δυστυχως

Δημοσ.

Σέρβις και γρήγορα! Εκτός και αν είναι της εβδομάδας που το πας στο μαγαζί για αλλαγή.

Δημοσ.

πάνε στις ρυθμίσεις -> δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και βεβαιώσου ότι η λειτουργία δικτύου είναι στο gsm μόνο! αν το έχεις έτσι κ έχεις πρόβλημα τότε πάντο στο service!

Δημοσ.

Πηγα αδερφια και μου ειπανε να αλλαξω την καρτα σιμ μοθ επειδη ειναι μικρο σιμ...την ειχα σε αιφον....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...