chris_ap Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 xperia sole - 245+5 μεταφορικανεο κινητο, πανεμορφο, 2πυρηνο +1 Και είναι και Sony που της αρέσουν. Παίζει να έχει και άλλα χρώματα εκτός από μαύρο και άσπρο, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Hamurabi Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Παιδια πανω πουχα αποφασισει το neo v τελικα διαβασα οτι εχει μεγαλο δεικτη SAR Και ξενερωσα. Κατι παρομοιο στα 200ευρω πανω κατω με χαμηλο SAR?
christs Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Παιδια πανω πουχα αποφασισει το neo v τελικα διαβασα οτι εχει μεγαλο δεικτη SAR Και ξενερωσα. Κατι παρομοιο στα 200ευρω πανω κατω με χαμηλο SAR? Κακως, το sar δεν ειναι τοσο μεγαλο για να το φοβασαι, trust me, και στην τελικη ενα hands free υποθεση ειναι ανεξαρτητου sar. στα ιδια λεφτα, σε θεμα δυνατοτητες, κοντα του, ειναι το Huawei x5 pro , Link αλλα δεν ειναι τοσο ωραιο οσο το Neo Aπο κει και περα, εμενα δε μου ρχεται στο μυαλο καποιο αλλο αξιολογο κινητο στα 200... Αν πας στα 250, εχει κανα 2 πολυ αξιολογα, οπως το Galaxy S, Nexus S, Sony Sola, κτλ
Dimgi Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μη κοιτάς μόνο το SAR. Δες και πόσο καλή λήψη σήματος έχουν από τα reviews που διαβάζεις. Ένα κινητό με χαμηλό SAR, αν δε "μιλάει" εύκολα με την κυψέλη, σου ψήνει το κεφάλι όσο μιλάς και στο ψήνει άσχημα. Για τα samsung θυμάμαι ότι έχουν ένα θεματάκι με το reception, αλλά για το Neo V δε θυμάμαι να έχω διαβάσει κάτι. Γενικά δες το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα