Kyriakos131211 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Καλησπέρα παιδιά . Εδώ και 3 μήνες μου έχουν κλέψει ( μένω σε ισόγειο )από το μπαλκόνι το ποδήλατο μου , μεγάλης χρηματικής αξίας . Ξέρω τώρα θα μου πείτε ''γιατί δεν το κλείδωσες'' - που να φανταζόμουν ο κακόμοιρος . Μιας που ξανά αγόρασα ποδήλατο και μαζί με το δικό μου έχω και της κοπελιάς στο μπαλκόνι , καθώς έχω και την μοτοσυκλέτα-μηχανή από δίπλα από το μπαλκόνι , για να μην ξανά πέσω θύμα σκέφτομαι για κάμερες ασφαλείας . Μίλησα με τον άνθρωπο που μου έβαλε τον συναγερμό στο σπίτι για προσφορές κλπ αλλά οι τιμές ξέφευγαν πολύ . Μπορείτε να μου βρείτε μια καλή προσφορά με καταγραφικό ώστε να προβώ σε αγορά ; Ευχαριστώ πολύ .
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Προτεινω να ξοδεψεις τα λεφτα των καμερων σε καλυτερη προστασια των ποδηλατων, προληψη δηλαδη παρα μετρα εκ των υστερων. Εαν ειμαι εγω ο κλεφτης του προηγουμενου ποδηλατου, με μια κουκουλα πιθανοτατα θα σου ξανακανω ζημια. That said, μια ασυρματη που εχω χρησιμοποιησει ειναι η Y-Cam Knight, η οποια απ οτι βλεπω ειναι discontinued πια και εχει αντικατασταθει με νεωτερο,καλυτερο μοντελο.
Kyriakos131211 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Προτεινω να ξοδεψεις τα λεφτα των καμερων σε καλυτερη προστασια των ποδηλατων, προληψη δηλαδη παρα μετρα εκ των υστερων. Εαν ειμαι εγω ο κλεφτης του προηγουμενου ποδηλατου, με μια κουκουλα πιθανοτατα θα σου ξανακανω ζημια. That said, μια ασυρματη που εχω χρησιμοποιησει ειναι η Y-Cam Knight, η οποια απ οτι βλεπω ειναι discontinued πια και εχει αντικατασταθει με νεωτερο,καλυτερο μοντελο. Μου λες πως αν βάλει πχ κουκούλα ο κλέφτης μπορεί να με ξανά κλέψει . Και παρ'όλα αυτά μου προτείνεις πάλι ως μέσω ασφάλειας την κάμερα , χα χα !!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μου λες πως αν βάλει πχ κουκούλα ο κλέφτης μπορεί να με ξανά κλέψει . Και παρ'όλα αυτά μου προτείνεις πάλι ως μέσω ασφάλειας την κάμερα , χα χα !!!! Προτεινω να ξοδεψεις τα λεφτα των καμερων σε καλυτερη προστασια των ποδηλατων, προληψη δηλαδη παρα μετρα εκ των υστερων. Εαν ειμαι εγω ο κλεφτης του προηγουμενου ποδηλατου, με μια κουκουλα πιθανοτατα θα σου ξανακανω ζημια. That said, μια ασυρματη που εχω χρησιμοποιησει ειναι η Y-Cam Knight, η οποια απ οτι βλεπω ειναι discontinued πια και εχει αντικατασταθει με νεωτερο,καλυτερο μοντελο. Προφανως διαβασες την απαντηση μου επιλεκτικα. Θελεις να κανω μεγαλυτερη αναλυση ή με τα bold ειναι ελαφρως πιο ξεκαθαρη?
Candlemass Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Επίσης δεν είναι ευγενικό να την λές σε κάποιον που πάει να σε βοηθήσει, χωρίς καν να έχεις καταλάβει τι σου έχει πει...
Kyriakos131211 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δεν προσπάθησα να την πω σε κανέναν . . . Προς Θεού . Απλά διευκρίνισα . Και αν βλέπετε στο τέλος γράφω και το γ@μημένο ''χα χα '' που σημαίνει πως γελάω . Άρα δεν μπορείτε να μου πείτε ότι προσπάθησα να την πω . Τέλος πάντων . Ευχαριστώ .
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Και αν βλέπετε στο τέλος γράφω και το γ@μημένο ''χα χα '' που σημαίνει πως γελάω . Άρα δεν μπορείτε να μου πείτε ότι προσπάθησα να την πω . Εμεις πρεπει να δουμε το "γ@μημενο χα χα" που εγραψες, οταν εσυ δεν εχεις δει αυτο που εχω γραψει εγω και στο οποιο απαντας με το "γ@μημενο χα χα". Οξυμωρο. Τέλος πάντων. Ευχαριστώ . Να σαι καλα. Για να ολοκληρωσω την προταση μου περι καμερας, εαν αποφασισεις να παρεις καποια παρομοια, φροντισε να χρησιμοποιησεις καποιο software περα αυτου που τη συνοδευει, για να αυξησεις τις επιδοσεις της.
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 α.μπορεις να παρεις και μια καμερα η οποια θα γραφει και στο Pc σου και απλα θα ειναι Network η θα ξεκιναει να γραφει οταν βλεπει κινηση .κατα τα αλλα και φατσα να εχεις απο τον κλεφτη σιγα μην τον βρεις.β.το να αφηνεις το ποδηλαδο ξεκλειδωτο παντως στην εποχη που ζουμε ειναι σαν να κυκλοφορεις με 500 ευρω στο χερι να το βλεπουν ολοι.οποτε το ποδηλατο αμα γινεται μεσα στο σπιτι.αν δεν γινεται και το εχεις εξω τοτε δεμενο ολοκληρο.και οταν λεμε ολοκληρο εννοουμε ολοκληρο εκτος αν θες να σου αφησουν τον σκελετο και να λειπουν οι ροδες μια που κλεβουν τα παντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα