vaggospat13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 ψαχνω για βαση ψυξης για το hp dv6 της κοπελας μου. θελω οσο το δυνατόν καλύτερη ψύξη να μην κάνει πολύ θορυβο να μην ειναι πολυ βαρυ μεχρι 30 ευρω.
Konstantin77 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 ειμαι υπερ των μεταλλικών και βεβαια βαριων κατασκευων. Θεωρω οτι τα πλαστικα φυλακιζουν τη θερμοκρασια αμα δε λειτουργει ο ανεμιστηρας, ενω τα μεταλλικα μπορουν να ειναι τελειως κλειστα το χειμωνα...
kostask91 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 απο οσο ξερω απο ενα φιλο δεν εχει σχεση. αυτος εχει ενα λαπτοπ και οποτε επαιζε κανενα παιχνιδι το λαπτοπ εκαιγε ολοκληρο , πηρε μια βαλιτσα μεταφορας για το λαπτοπ και εδιναν δωρο μια τετοια βαση ψυξης.ηταν τερμα κινεζικο αλλα εκανε εκπληκτικη δουλεια. οποτε μη το πολυ ψαχνεις παρε οτιδηποτε σου κανει οπτικα και σε μεγεθος ( αλλο μεγεθος εχει λαπτοπ με 17αρα οθονη και αλλο ενα νετμπουκ) να προτιμησεις παντως καποιο με 14αρι ανεμιστηρα για να μην κανει πολυ θορυβο. αν εχεις οθονη 15-16 αυτο πιστευω θα σου κανει , ειναι και επωνυμο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0508965&catid=010304
angmar Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Ψάξε για Coolermaster U3, ολόκληρη από αλουμίνιο με 2 μετακινούμενους ανεμιστήρες για να μπορείς να εστιάσεις την ψύξη εκεί που χρειάζεται σε κάθε λαπτοπ. Είναι πολύ ελαφριά και αν θυμάμαι καλά είναι εντός του budget σου.
bebis4 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Ψάξε για Coolermaster U3, ολόκληρη από αλουμίνιο με 2 μετακινούμενους ανεμιστήρες για να μπορείς να εστιάσεις την ψύξη εκεί που χρειάζεται σε κάθε λαπτοπ. Είναι πολύ ελαφριά και αν θυμάμαι καλά είναι εντός του budget σου. την εχω και ειναι πολυ καλη.
vaggospat13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 ειμαι μεταξυ αυτων http://www.skroutz.gr/s/440090/CoolerMaster-NotePal-U3.html http://www.skroutz.gr/s/440349/Thermaltake-Massive23-LX.html καμια άλλη πρόταση;
liakjim Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 ειμαι υπερ των μεταλλικών και βεβαια βαριων κατασκευων. Θεωρω οτι τα πλαστικα φυλακιζουν τη θερμοκρασια αμα δε λειτουργει ο ανεμιστηρας, ενω τα μεταλλικα μπορουν να ειναι τελειως κλειστα το χειμωνα... Δεν ισχυει σε αυτες τις ψηκτρες , γιατι ειναι εξωτερικες. Ψυχουν μονο με το ρευμα του αερα και τιποτα αλλο. Κριτηρια θα πρεπει να ειναι το airflow και τα dB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα