Προς το περιεχόμενο

Diablo III - Battletags

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ηθελα να ανοιξω αυτο το θεμα για να μπορεσουν οι Ελληνες που παιζουν HC να βρεθουν μεταξυ τους και να παιζουν παρεα εφοσον το παιχνιδι δεν εχει οπως το Diablo 2 καποιο loby ingame η καποιο καναλι οπου να συγκεντρωνονται οι Ελληνες.

Παιzω Hardcore με την κοπελα μου και τοσο καιρο δεν εχουμε βρει ουτε 1 Ελληνα...

Ανοιγω αυτο λοιπον να γραψει οποιος θελει το battletag του και να παιζουμε ολοι παρεα.

Το δικο μου ειναι Bholder#2331

Τα λεμε in game!

• Moderators
Δημοσ.

Αν δω νέο τόπικ που λέει Diablo Auction House, θα πηδήξω από το (virtual) παράθυρο. :P

Έχει αρχίσει και γίνεται λίγο κάπως να υπάρχει ξεχωριστό τόπικ για κάθε κομμάτι του D3.

Δημοσ.

ειχα γραψει στο official topic αλλα χαθηκε μεσα στα πολλα και κανεις δεν απαντησε...δεν μπορει κανεις να μην παιζει hc.

απλα πιστευω ετσι θα το προσεξουν πιο ευκολα αυτοι που ενδιαφεροντε

Δημοσ.

Εγω ακομη normal Act III ειμαι, οποτε καταλαβαινετε οτι δεν παιζει πολυς χρονος, ποσο μαλλον με μωρο σπιτι...

Οποιος παντρεμενος με παιδι, εχει αντιστοιχο ελευθερο χρονο, ας κανει add, γιατι τους υπολοιπους δε νομιζω να τους προφταινω :rolleyes: :rolleyes:

Παντως μπορω να πω οτι το απολαμβανω πιο πολυ το παιχνιδι ετσι αργα αργα και βασανιστηκά :lol:

Mythos#2172

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...