gvarth Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Συγχαρητήρια παιδιά ! Το insomnia μας είναι και βραβευμένο και καταξιωμένο . Και όποιος έχει αντίθετη άποψη , ας την καταθέσει (αν τολμάει)
ga25 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 ΥΓ: Να διευκρινήσουμε ότι τα περί χρηματικού επάθλου 50.000 ευρώ ήταν αστεϊσμός του Hal9000 κατά τη διάρκεια παραλαβής του βραβείου. Το e-award δεν συνοδεύται από χρηματικό έπαθλο. Σιγά μη μοιραστούμε τα λεφτά ρε! Εγώ θα το έλεγα πιο ξεκάθαρα... Μαμακισμένος αστεϊσμός του Hal9000, τον οποίο τον έκανε και κατά την διάρκεια της βράβευσης και η Τσαπανίδου τον παρέπεμψε στον Υπουργό Οικονομικών για την παραλαβή του χρηματικού επάθλου... Εντάξει ρε παιδιά ξέρω κρίση έχουμε οποτε κάτι τέτοια ποσα είναι τεράστιος πειρασμός.. ok σκέφτεστε ότι θα δώσετε και στους mods και είναι πολλοί... Αλλα πιστεύω το ηθικό είναι τουλάχιστον το 25% να δοθεί με κάποιο τρόπο στο κοινό του insomnia γιατί αυτό ουσιαστικά έκανε το 100% της δουλειάς... οποιοι και να ήταν οι mod οποιος και αν δημιούργησε το site αν δεν υπήρχε το traffic δεν θα ήταν τίποτα το insomnia και οποιος είναι πραγματικά ειλικρινής θα το παραδεχτεί... Που να σφίξουν οι ζέστες.... Εγώ θα ήθελα να μάθω πόσα βγάζει ο admin και πόσα οι moderators. Όσο δεν επιτρέπει πολιτικά σχόλια δε θα το παίρνω και στα σοβαρά σαν φόρουμ. 1.000.000 Εuro το χρόνο ο Admin και από 100.000 το χρόνο οι moderators από όσο θυμάμαι. ΑΑΑΑ οι moderators 1 φορά το χρόνο έχουν και ένα γεύμα στο Beer Academy το οποίο όμως λόγω κρίσης κόπηκε πέρσι. Αυτά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα